ZRX II
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ne kradeny, ale poskladany polepeny a vytuningovany... ze by jeden blilmisak39 píše:KankX píše:milda píše:
Ne,že bych do toho chtěl jít,ale ten KOSO za sedmičku se mi docela líbí........probudit, halo... nebo budete mit brzy motorky jak cikani auta
![]()
...myslíš jako kradený?![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To jsi nám to KankXi pěkně polopatě vysvětlil....
Myslím,že pokud by si to tam někdo dal,tak by ses s tím nesmířil a řekl bys,že to je bastl a běs a stejně by tam ty budíky zůstaly.
Mohli bychom udělat Rexařskou anketu:
1)Ani náhodou
2)Možná snad ano
3)Určitě joo
Hele ,tak mě napadlo,jaký budíky by asi měl vysněný Rex 1400 R.....
Tak v pohodě a všem příjemnou středu z Plzně!!!!
Myslím,že pokud by si to tam někdo dal,tak by ses s tím nesmířil a řekl bys,že to je bastl a běs a stejně by tam ty budíky zůstaly.
Mohli bychom udělat Rexařskou anketu:
1)Ani náhodou
2)Možná snad ano
3)Určitě joo

Hele ,tak mě napadlo,jaký budíky by asi měl vysněný Rex 1400 R.....

Tak v pohodě a všem příjemnou středu z Plzně!!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
ZRX
Hlasuju pro variantu 1. Když ZRX, tak v originále. proč z toho dělat něco co Rex není. Ale vytuňte si to, zkazte si to mě to je jedno. Zkurvit Rexe dokáže každej. Záleží na každým co pro něj motorka znamená a jestli chce jezdit jak cikánský žigulik ať si tak jezdí...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
když jsem scháněl Rexe tak v tu dobu skoro žádný nebyl a z těch co byly jich mělo právě naražený čumák. Řešené různým otáčkoměrem, občas nějaká ta Sigma a splácané diody. Ptal jsemse na dovoz i mírně bouchlé a maník sám říkal, že na předek ze zásady nebere, protože budíky jsou velký problém.
Myslím, že nikdy by snad (kromě Němců) nesundával origo budíky aby mu leželi doma a dával tam náhradu. Ale pokud o ně přišel a nechce za ně vypláznout 1/3 ceny motorky, tak toto je cesta.
Sám mám to stejné s tím chladičem, prostě jiný stojí polovinu, funkci splní a vzhledově MĚ neurazí. Nečekám od toho 20koní navíc. A ano svým způsobem budu mít Rexe sbastleného, ale radši tak, než nejezdit.
Myslím, že nikdy by snad (kromě Němců) nesundával origo budíky aby mu leželi doma a dával tam náhradu. Ale pokud o ně přišel a nechce za ně vypláznout 1/3 ceny motorky, tak toto je cesta.
Sám mám to stejné s tím chladičem, prostě jiný stojí polovinu, funkci splní a vzhledově MĚ neurazí. Nečekám od toho 20koní navíc. A ano svým způsobem budu mít Rexe sbastleného, ale radši tak, než nejezdit.
ZX-12R naked
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ať si dá na svoji motku každý, co se mu líbí! Dávat na repliku motorky z přelomu 70-80let digi tacho je tak trochu úlet. To stejné se dá říct i o USD vidlici a jiných moderních prvcích. Pokud uvidím rexe s USD, zubatými kotouči, digi tachometrem a já nevím s čím ještě, určitě se mě líbit bude! Tada pokud ty přístroje nedrží na sádrokartonářských vrutech! Teď ale následuje Zdrahyho věta - Je to ještě Rex? Tak v tom by jsme si měli udělat jasno!
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
souhlas!DoktorZRX píše:Taky se musím připojit k číslu 1. Není nad klasickej vzhled budíkůAle té ZZR 14 ty budíky sedí
rex 1400R: klasické 2 budíky, uprostřed zeleně podsvícený displej ( ale decentní - o dost menší než budíky, aby byly dominantní )
Jinak souhlas s Kankxem, designéři si s Rexíkem hráli dost času, aby jim to ladilo, a pak najednou šup !
prasárna:

ZRX snesu cokoli, co ZLEPŠUJE jízdní vlastnosti... Zdráhyho otázka:"je to ještě Rex?"je nasnadě: někdy už ne!
Trocha střídmosti: snesu hravě nahatý, nebo kapli... (kulaté světlo/hranaté)
S-ko mi moc nejede: ani zmrzka ani rak tož tak! A různé rádoby "vostré" čumáky á la street jsou, úúúúúplně dole

Ale
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je tedy fakt,že jsem mrknul na Ebay a budíky na jedenáctku tam jsou...
http://cgi.ebay.de/ZRX-Cockpit-Tacho-Dr ... otohosting
Ale smůla je sviňa a když by je člověk potřeboval tak zrovna třeba nic...
http://cgi.ebay.de/ZRX-Cockpit-Tacho-Dr ... otohosting
Ale smůla je sviňa a když by je člověk potřeboval tak zrovna třeba nic...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576