Pac kdyby ho nekdo ukecal a mohl bych s nim nekdy pokecat na srazu, bylo by to goooooooooood

No levnější než komplet výfuk se svodama a přidá to prej víc...DoktorZRX píše:Nový vačky ZZR 1100 = 13.600MMKS píše:a kolik taková sranda jako výměna vaček stojí? (ptám se jen ze zvědavosti pro porovnání cena/nárust výkonu)
4Chosé - pěkné stránky, škoda že u hodně dílů není obrázek
A příští sezonu bedeme chtít lítat už úplně vzduchem...?!Dargas píše:...kone navic jsou proste drahy, to uz leda koupit vetsi objem
(u rexe teda asi turbo leda....ale to zas stoji ranec, takze nevim kde sehnat 50 koni navic zadarmiko)
Nepřispívá na svůj web.Dargas píše:neprispiva....jako na svuj web nebo sem? tj. je celenm nebo ne?
Pac kdyby ho nekdo ukecal a mohl bych s nim nekdy pokecat na srazu, bylo by to goooooooooood
Tak se koukni na víčka karbeců,něměli by tam být dorazy.Já je tam měl a ted to jede líp.Ale 200 jsem ještě nezkoušel a před odškrcením bych si rychleji udělal kafe než bych se na tu rychlost dostal. ale ted je tam 160 podstatně rychleji než před tímMMKS píše:jen se ptám, protože se mě právě těch pár koníků na to že se musel vrtat s motorem nezdálo tak moc.
240?? Po 200 se mi zdá už se mu nechce, otázka zda není utlumený bo je z Německa (i když v TP má plný výkon), nebo nejsem moc těžký (docent už zase nejsem) a nebo nejsem prostě brzda já.
A jak ro já lama poznám? Jde to nějak na první pohled? Jak se to pak řeší (vím, že si tady něco psal o obroušení). Mohl by si to trošku rozvést. Víc popsat, případně poslat fotky, obrázky atd. DíkPajaZR píše:Tak se koukni na víčka karbeců,něměli by tam být dorazy.Já je tam měl a ted to jede líp.Ale 200 jsem ještě nezkoušel a před odškrcením bych si rychleji udělal kafe než bych se na tu rychlost dostal. ale ted je tam 160 podstatně rychleji než před tímMMKS píše:jen se ptám, protože se mě právě těch pár koníků na to že se musel vrtat s motorem nezdálo tak moc.
240?? Po 200 se mi zdá už se mu nechce, otázka zda není utlumený bo je z Německa (i když v TP má plný výkon), nebo nejsem moc těžký (docent už zase nejsem) a nebo nejsem prostě brzda já.