co je míň krásný je to, že poslední závod CKC racing teamu budu muset nejspíš oželet, vypadá to že budu muset místo utrácení vydělávat...

ZdrahyZX9R píše:...co je míň krásný je to, že poslední závod CKC racing teamu budu muset nejspíš oželet, vypadá to že budu muset místo utrácení vydělávat...
Škoda, těšil jsem se na setkání...KankX píše:...ja jsem smutny, ze se nakonec nebudu moc dostavit... bohuzel musim byt v 15h v Usti n.L. a to by fakt nemelo smysl, trmacet se do Brna a za chvilku zpet
Domluvím se s Víťou, jestli bude mít peníze u sebe, že by mi ty šlauchy vzalLadis píše:ZdrahyZX9R píše:...co je míň krásný je to, že poslední závod CKC racing teamu budu muset nejspíš oželet, vypadá to že budu muset místo utrácení vydělávat...Škoda, těšil jsem se na setkání...KankX píše:...ja jsem smutny, ze se nakonec nebudu moc dostavit... bohuzel musim byt v 15h v Usti n.L. a to by fakt nemelo smysl, trmacet se do Brna a za chvilku zpetTak budete chtít poslat hadičky po VW (kterej tam doufám bude) a vyzvedli by jste si je u něj, nebo vám je mám poslat poštou (Zdrahy doplatek + oba 119,- Kč dobírka)
Zdrahy, nejlepší by bylo, kdyby ses dostal k VW a ten mi od tebe dovezl doplatek (1.380,- Kč) a on pak tobě hadice...co ty na to?
Na okruhu budu kolem 11:00 hod.!