no urcite se najde nejaka ktera mi tam chybi, myslim ze tam nikde neni chozeho rex, prijel az kdyz jsem mel zabalenej fotakrudormi píše:tilda: skvělé fotky, konečně si dal někdo práci a nafotil pěkně všechny motorky! pochvala![]()
III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
jirka mi to říkal k čemu to je, ale už to zas nevímMotors píše:To sem si myslel,ale co to byloLech píše:To je dar od....počkej,počkej...jo už vím.Motors píše:PS - co to vyhrál Kuba? To bylo něco od Edimaxu, takže asi router?Od Jirky_Z

jo a mám "to" teď doma. kubovi to nevešlo na motku

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
Tilda píše:no urcite se najde nejaka ktera mi tam chybi, myslim ze tam nikde neni chozeho rex, prijel az kdyz jsem mel zabalenej fotakrudormi píše:tilda: skvělé fotky, konečně si dal někdo práci a nafotil pěkně všechny motorky! pochvala![]()

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
maly fotopribeh
chtel bych vam tu predstavit par obliceju z Mlynku 2008
=======
toto je skvely clen CKC, jezdi na spravnem stroji a prinesl mi veceri, za coz mu dekuji

=======
tohoto pana mam moc rad, je to takova Mamka... vzdyt vite

=======
a tady skvela clenka CKC, ktera je u vsech spravnych veci... nemozno ji prehlednout

=======
tato divenka chce vzdycky nejakou fotku, ale fotit se nikdy nechce, tak ja nevim

=======
skoda ze tato pani me nema moc rada, teda ona by mozna mela, ale ten jeji manzel je nejakej divnej

=======
no a za cele Mlynky muze tento pan... pan dulezity

*
*
*
...tak to by asi mohlo stacit
=======
toto je skvely clen CKC, jezdi na spravnem stroji a prinesl mi veceri, za coz mu dekuji

=======
tohoto pana mam moc rad, je to takova Mamka... vzdyt vite

=======
a tady skvela clenka CKC, ktera je u vsech spravnych veci... nemozno ji prehlednout

=======
tato divenka chce vzdycky nejakou fotku, ale fotit se nikdy nechce, tak ja nevim

=======
skoda ze tato pani me nema moc rada, teda ona by mozna mela, ale ten jeji manzel je nejakej divnej

=======
no a za cele Mlynky muze tento pan... pan dulezity

*
*
*
...tak to by asi mohlo stacit

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Roman - ZX12