Zkušenosti se Zx9r 1999
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Tak ji mám doma. stáhnul jsem ho na těch 70000.- Je to rok 99 a kapotáž je 01. Orig. lak drobné oděrky ale spíš skoro žádné. Na rámu jsem taky nic nenašel(promáčkliny,odřená barva). Brzdiče čisté jen sem tam suchej prach,brzdové destičky svítí novotou. Za to řetěz. to bych ho někam nakopal(zasranej jak jetel). Chladic nedotčenej jen sem tam nějaká moucha. Jo a svody sou dělaný na zakazku. kde to nevim ale orig určo nejsou(ještě se pěkně blejskaj).
Zítra na ni vlítnu. Udělam ten řetěz možná zkouknu podtlaky... zdá se mi že kolísá volnoběh. Vyměnim náplně umeju to. Podud vyjde čas tak sem hodím foto at to můžěte zkritizovat.
Musim ale říct že jsem maximálně spokojenej. Suprově jede a zdá se mi i pohodlná.
Zítra na ni vlítnu. Udělam ten řetěz možná zkouknu podtlaky... zdá se mi že kolísá volnoběh. Vyměnim náplně umeju to. Podud vyjde čas tak sem hodím foto at to můžěte zkritizovat.
Musim ale říct že jsem maximálně spokojenej. Suprově jede a zdá se mi i pohodlná.
Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
Jop to mi řek na rovynu. Kapota je z jiný motky.... Ale jak řikam jel sem to projet a fakt pohoda. 250 žádné vlnění klepaní vůbec nic. Ta motorka jela prostě v klidu, což se o tom 4kilu říct nedalo . Dala by víc ale malinko mě bolelo za krkem a maličko sem se začal bát.
Možná se ti to nemusí líbýt, ale to je mi fuk, hlavně že jsem spokojenej já

Zx9-R r.v.99 105kw*Lucifers Czech "devítka je super, ale chci desítku"
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze to farmar nemysli tak ze by se mu to nelibilo (nelibyloJard4 píše:Jop to mi řek na rovynu. Kapota je z jiný motky.... Ale jak řikam jel sem to projet a fakt pohoda. 250 žádné vlnění klepaní vůbec nic. Ta motorka jela prostě v klidu, což se o tom 4kilu říct nedalo . Dala by víc ale malinko mě bolelo za krkem a maličko sem se začal bát.![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jarde! Blahopřeju! Podepisuju se pod všechny "moudré" rady uvedené výše! KU+VA, CHLAPE TAHEJ VOFAFRNĚ! Hodně štěstí s "devinou" Ti přeju!Jard4 píše:Jasná věc lidi. Vždyt já to nemyslel špatně![]()
Ba naopak sem rád že si to tu můžu pročíst ,podiskutovat o tom a dovědět se i něco nového![]()
Tak jěště jednou díky všem
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______