...to ode mne nebyla provokace, to byla jen souhra mnoha okolnostiMMKS píše:a není Valkyrie jen odstrojený Goldwing?A proti jiným značkám ani typům nic nemám, jen to bylo první co mě praštilo do očí

...to ode mne nebyla provokace, to byla jen souhra mnoha okolnostiMMKS píše:a není Valkyrie jen odstrojený Goldwing?A proti jiným značkám ani typům nic nemám, jen to bylo první co mě praštilo do očí
...tak budu trochu kriticky (jako vzdy) po Tesaku ta organizace proste trochu vazla, bohuzel tam byl rozdil nekolika trid. Neber to nijak osobne, myslim ze jste odvedli velmi dobrou praci. Nekde tam zaznelo at udelam neco tady u nas na severu, bohuzel jeste stale na to "nemam", takze zatim se do niceho takoveho poustet nebudu. Jinak DIKY ze jsi prilakal ovecky z rad CKC a mohli jsme se krasne projet, neco poznat a pekne si pokecat. Sraz delaji predevsim lidi a ty tady byli stejne super jako na vsech CKC akcich. Takze priste prijedu zaseKING píše:Tak doufám že se vám to alespon trochu líbilo.Mám nekolik sebekritických detailů, ale ty doufám vychytáme při nějaké příští akci. A děkuju za pochvalu na adresu našeho syna dali jsme si se ženou záležet.![]()
Na svůj mail rád příjmu všechno, co se za ten víkend nafotilo...vzpomínek není nikdy dost a když jsme s váma nemohli být do konce, tak aspoň na obrázcích...všem předem díky moc!ZRX 1984 píše:Nazdárek, chtěl jsem poprosit, jestli by bylo možné od někoho získat fotky třeba zazipované poslat na MartinSekyra@seznam.cz Pokusím se získat od kámoše co tam byl na té Inazumě aby mi fotky stáhnul a já to můžu taky někomu poskytnout. Díky