Elvisy a Zdrahy začínám chápat váš optimizmus. Já v podstatě napsal jen svůj názor a je mi úplně jedno co si o tom myslí jiní. (Sedím v klidu u kompu a přemejšlím o čem vlastně kecat). Ono by se to vlastně dalo nahrubo rozdělit do tří jezdeckých skupin na ty co jezdily pomalu a v podstatě si musely zvyknout jen na to, že je furt někdo snadno předjíždí. Pak na ty extrémě rychlí, co ty pomalí snadno a bezpečně objeli kdekoliv je napadlo, ale nejvíc je sralo, že kvůli těm zkušenějším nemůžou tak snadno dopředu a na ty co jezdily ten zlatý dobrý střed.
A jezdit zlatý dobrý střed je v tomto jezdeckém poli asi to "nejzábavnější, extrémní, nejadrenalinovnější, nejnebezpečnější a vůbec těžko popsatelný" a co se tam vlastně děje?:
1. jedete na hranici svých možností a nebo možností vašeho stroje
2. abyste mohli zajíždět svoje dobré časy musíte, za každou cenu před i jen o trochu pomalejší soupeře(žádná prdel)
3. musíte zároveň mít ohromný přehled o situaci kolem vás, páč s tím borcem co ho chcete předjet zároveň objíždíte pomalé jezdce a taky kde se dá, aby vám neujel.
4. zároveň se snaží ti rychlí předjet vás dva a páč to už není tak lehký, tak jdou do ohromnýho rizika a to pak začíná být fakt hustý a v některých chvílích je v určitém místě okruhu po hromadě nechutně moc motorek, páč se to tam špuntuje, jakmile se to tam přes sebe přesype, tak se za chvíli ocitáte zase sami dva a pokud vám neujel, tak mu to tam někde musíte strčit na brzdy, aby jste si dali nějaký to dobrý kolo a o tyto situace v těch jízdách rozhodně není nouze.
5.No a na cílovce je to o tom jak to komu jede a skupina jezdců se rozpadne hned na začátku a pak projedete kolem boxů a vypadá to jako byste jeli celý kolo sami.
6. V tom kalupu míjíte i o 50km/h pomalejší jezdce, ale když někdo brzdí z 220km/h už 200m před zatáčkou a někdo z 280km/h až za 100m cedulí, tak by mě zajímalo jakej rozdíl rychlosti mezi nimi vlastně je, když se minou u té 100m cedule cca 1m od sebe páč ten pomalejší mu zrovna jede v lepší stopě. Ten luxus chvíli nedávat pozor, kdekoliv na trati, nemusí stát život jenom vás.
Dali by se přihodit další body, páč se tam dějí i jiné věci. A teď mi někdo vysvětlete, jak je vůbec možné, aby za to dopoledne co jsem jezdil já, (páč odpolední výsledky bych musel teď hledat na str. CECu) zajel první jezdec čas 1:44 , když zatím starý rekord tráti je 1:39

a ten co ten rekord dal ho určitě nezajel v takovým chaosu a zmatku

jako tady. A páč jsem se jako zázrakem na dvě kola v poslední jízdě ocitl osamocen a s vypětím všech sil jsem dal jen o dvě sekundy lepší čas a to bych přísahal, že jsem to druhý kolo dal velmi rychle, tak ten čas padl v tom předchozím.
Tak chlapi neznevažujte můj názor prosím, já se s vámi nechci nijak dohadovat o tom jaký názor na to máte vy z vašeho pohledu. Jo v pohodě jsem napište, jak se vám to líbilo a váš názor a nešijte do mě. Dík Tom