C.E.C. 2007 a CKC Racing Team

MotoGP, SBK, MMČR...
Odpovědět
Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát kvě 30, 2008 17:07:31

No modrá neznamená že máš zastavit a někoho pustit - znamená že tě někdo hodlá předjet, aby jsi o tom věděl... :wink:
To že jsou časy okolo dvou minut maso, o tom není žádná. V závodě je to o to zajímavější, že se tam nikdo s nikým nese*re a prostě to tam pošle (prostě funguje systém kam se vejdu, tam jedu a když se tam nevejdu, místo si udělám). Tlačenice na brzdách na konci cílovky, nebo kontakt v zatáčce k tomu patří :) je to zkrátka závod a každá pozice se počítá. Na koroužení jsou volný jízdy, nebo třeba Prospeed a podobné organizované ježdění.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » pát kvě 30, 2008 23:27:42

Zdrahy nezlob se na mě, abych věděl, že je někdo za mnou mi nemusejí mávat téměř nonstop, dost bych se divil kdyby za mnou nikdo nebyl, tak rychle jsem zas nejel, abych jim ujel. Já sice nikdy nebyl na žádném školení jezdců pro ježdění na okruhu, ale barvy vlajek znám a nemysli si, že jsem snad zastavil, nebo zpomalil, ale prostě jsem jen projel zatáčku tak, aby mě mohli předjet z obou stran, páč pokud vyloženě nejedu sám, nebo někoho nestíhám, tak se snažím jezdit defenzivní stopu. V podstatě se učím v praxi závodit. A ideální stopa není nejrychlejší a dnes jí závodníci v podstatě nepoužívají, nejrychlejší stopa ti dá dobrej čas, ale snadno ti to tam někdo strčí a paradoxně tě předjede a pokud ho nehceš pustit před sebe, tak musíš jet defenzivní stopu a udržet je za sebou. A to byl můj cíl někoho dojet, předjet anebo udržet za sebou. Proto jsou to tréninky, já jsem se tam nepřijel motat profesionálním závodníkům, kteří se snaží pokořit rekord okruhu slalomem mezi amaterskými jezdci pro které byl CEC asi vytvořen. Při těch jízdách jsem to tak vůbec nevnímal a v eufórii,adrenalínu mi nedocházelo, jak absurdně nebezpečné ty jízdy jsou (To, že tam nikdo neumřel je zázrak, to už mi nikdo nevymluví). V motoGP když v kvalifikaci někdo nedá cca 95% času poleposition, tak ho do závodu nepustí, aby se jim tam nemotal jak postřelenej králík.

Jinak nepíšu to ze vzteku, nebo abych snad uzemnil tebe Zdrahy, jenom píšu co si o tom teď s odstupem času myslím. Ten závod byl ještě absurdnější a poněvadž jsem byl velmi zaměstnán v boxech, tak jsem neměl čas sledovat co tam těch šedesát "šílenců" vlastně provádí. A kolik se tam vlastně rozmlátilo motorek, kvůli kterým nevyjížděl safetycar a v podstatě zaskákat si kotrmelce v kačírku je pohoda, ale kdyby některej sebevědomej rozhulákanej závodník trefil nějakou pomalou motorku s klukem co to jede poprví, tak by jsme jim teď šli na pohřeb.

Dokud jsem jen slyšel o závodech CEC tak jsem si v duchu přál, abych si tam mohl za závodit. No myslím, že volný pro veřejnost bohatě uspokojí mé nároky na vyblbnutí na autodromu a v klidu si tam dám ostrý kola co moje schopnosti dovolí.
A s respektem budu nahlížet na ty co do toho půjdou znova a znova, i když je jasný, že profesionální piloty co tam hledají ještě větší adrenalin, než jim standardní závody poskytují, možná vlastně nikdy nedohoní. A mít tak nedostupnou šanci na úplné vítěství v tomto extrémním závodě, je spíše smutné.

Čau Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » pát kvě 30, 2008 23:32:52

Ale v BOXECH s dalšími závody v Mostě se mnou můžete počítat. Udělám všechno abych Vám pomohl. Tom
CKC#068

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » sob kvě 31, 2008 00:24:56

Podle me je to co tu povidas kravina. Byl sem tam vice-mene prvne a nikdy sem se necitil nijak ohrozen a to ze jedu urcite o hodne pomalejc nez ostatni. Modrou vlajku sem taky nevidel a zadnou defenzivni stopu nejel. Snazil sem se drzet idealni stopu a kdyz me nekdo chtel predjet, tak si me dal proste na brzdy nebo me vzal z vnejsku kdyz na to mel. Popravde me dost laka zkusit i zavod, ale na to musim posbirat jeste hodne moc zkusenosti, abych se do toho moh pustit s tema divocakama, ktery uz jsou za ten rok nebo vic preci jen v zavodeni ostrilenejsi.

Nerikam, ze tam ty krizovky nehrozi, ale ty lidi se tam urcite nejedou zabit, ale uzit si to. A vo tom to je. To ze si nedarujou ani centimetr a obcas je z toho horka chvilka je normalni, ale od toho ty automotodromy maj kacirky, travu, trataky apod...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Tome

Příspěvek od Zdrahy » sob kvě 31, 2008 00:27:36

To s tou vlajkou jsi si mohl poslechnout v "rozpravě k jezdcům" která probíhala v polední pauze před závodem. Jde o to, UPOZORNIT pomalejšího jezdce že za ním jede někdo kdo se chystá k předjíždění. Úkolem pomalejšího není jet tam či onam, ale chovat se normálně, aby předjíždějící mohl zvolit stopu kterou ho předjede.
Mám pocit že to bereš trošku moc emotivně, rozhodně tam nejde o to, aby někdo umřel, je to nejamaterštější závod, kzterý jezdíme kvůli adrenalinu a kvůli tomu pocitu jaké to je "závodit" :)
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Tome

Příspěvek od Elvis. » sob kvě 31, 2008 00:31:43

ZdrahyZX9R píše:To s tou vlajkou jsi si mohl poslechnout v "rozpravě k jezdcům" která probíhala v polední pauze před závodem. Jde o to, UPOZORNIT pomalejšího jezdce že za ním jede někdo kdo se chystá k předjíždění. Úkolem pomalejšího není jet tam či onam, ale chovat se normálně, aby předjíždějící mohl zvolit stopu kterou ho předjede.
Mám pocit že to bereš trošku moc emotivně, rozhodně tam nejde o to, aby někdo umřel, je to nejamaterštější závod, kzterý jezdíme kvůli adrenalinu a kvůli tomu pocitu jaké to je "závodit" :)
Mas recht. Podle me to Zubr vzal osobne. Koho by to nenastvalo, kdyz dycky kdyz nekoho predjede, tak mu daj modrou (i kdyz nemusel/nemel uhybat). Podle me si na Zubra zasedli trataci. Proste videli starsi motku, ktera je v civilu a mysleli, ze musi byt automaticky pomalejsi, tak mu mavali modrou. Nikdo nejsme neomylni, ale urcite bych to nebral tak jako ze je vsechno spatne :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » sob kvě 31, 2008 16:37:58

Elvisy a Zdrahy začínám chápat váš optimizmus. Já v podstatě napsal jen svůj názor a je mi úplně jedno co si o tom myslí jiní. (Sedím v klidu u kompu a přemejšlím o čem vlastně kecat). Ono by se to vlastně dalo nahrubo rozdělit do tří jezdeckých skupin na ty co jezdily pomalu a v podstatě si musely zvyknout jen na to, že je furt někdo snadno předjíždí. Pak na ty extrémě rychlí, co ty pomalí snadno a bezpečně objeli kdekoliv je napadlo, ale nejvíc je sralo, že kvůli těm zkušenějším nemůžou tak snadno dopředu a na ty co jezdily ten zlatý dobrý střed.

A jezdit zlatý dobrý střed je v tomto jezdeckém poli asi to "nejzábavnější, extrémní, nejadrenalinovnější, nejnebezpečnější a vůbec těžko popsatelný" a co se tam vlastně děje?:

1. jedete na hranici svých možností a nebo možností vašeho stroje

2. abyste mohli zajíždět svoje dobré časy musíte, za každou cenu před i jen o trochu pomalejší soupeře(žádná prdel)

3. musíte zároveň mít ohromný přehled o situaci kolem vás, páč s tím borcem co ho chcete předjet zároveň objíždíte pomalé jezdce a taky kde se dá, aby vám neujel.

4. zároveň se snaží ti rychlí předjet vás dva a páč to už není tak lehký, tak jdou do ohromnýho rizika a to pak začíná být fakt hustý a v některých chvílích je v určitém místě okruhu po hromadě nechutně moc motorek, páč se to tam špuntuje, jakmile se to tam přes sebe přesype, tak se za chvíli ocitáte zase sami dva a pokud vám neujel, tak mu to tam někde musíte strčit na brzdy, aby jste si dali nějaký to dobrý kolo a o tyto situace v těch jízdách rozhodně není nouze.

5.No a na cílovce je to o tom jak to komu jede a skupina jezdců se rozpadne hned na začátku a pak projedete kolem boxů a vypadá to jako byste jeli celý kolo sami.

6. V tom kalupu míjíte i o 50km/h pomalejší jezdce, ale když někdo brzdí z 220km/h už 200m před zatáčkou a někdo z 280km/h až za 100m cedulí, tak by mě zajímalo jakej rozdíl rychlosti mezi nimi vlastně je, když se minou u té 100m cedule cca 1m od sebe páč ten pomalejší mu zrovna jede v lepší stopě. Ten luxus chvíli nedávat pozor, kdekoliv na trati, nemusí stát život jenom vás.

Dali by se přihodit další body, páč se tam dějí i jiné věci. A teď mi někdo vysvětlete, jak je vůbec možné, aby za to dopoledne co jsem jezdil já, (páč odpolední výsledky bych musel teď hledat na str. CECu) zajel první jezdec čas 1:44 , když zatím starý rekord tráti je 1:39 :!: :!: :!: a ten co ten rekord dal ho určitě nezajel v takovým chaosu a zmatku :!: jako tady. A páč jsem se jako zázrakem na dvě kola v poslední jízdě ocitl osamocen a s vypětím všech sil jsem dal jen o dvě sekundy lepší čas a to bych přísahal, že jsem to druhý kolo dal velmi rychle, tak ten čas padl v tom předchozím.

Tak chlapi neznevažujte můj názor prosím, já se s vámi nechci nijak dohadovat o tom jaký názor na to máte vy z vašeho pohledu. Jo v pohodě jsem napište, jak se vám to líbilo a váš názor a nešijte do mě. Dík Tom
Naposledy upravil(a) Zubr dne sob kvě 31, 2008 17:02:39, celkem upraveno 1 x.
CKC#068

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Re: Tome

Příspěvek od Zubr » sob kvě 31, 2008 16:59:37

ZdrahyZX9R píše:To s tou vlajkou jsi si mohl poslechnout v "rozpravě k jezdcům" která probíhala v polední pauze před závodem. Jde o to, UPOZORNIT pomalejšího jezdce že za ním jede někdo kdo se chystá k předjíždění. Úkolem pomalejšího není jet tam či onam, ale chovat se normálně, aby předjíždějící mohl zvolit stopu kterou ho předjede.
No, tu rozpravu jsem si fakt mohl poslechnout, ale až druhej den, a protože je mi to v boxech celkem k hovnu, tak jsem obědval, páč pak už jsem se nestíhal ani vychcat, ale neboj hned si to zkusím na netu někde najít a doučit se. Ale co jsem zatím pochytil ze sledování motoGP, tak mi nepřišlo, že by odmávaný jezdec nechtěl pustit, ty co ho dojeli okolo a mě v té jízdě možná někdo dal i kola dvě.

Jo a jsem zvědavej jestli mě zejtra to motoGP v telce bude bavit, jestli se budu nudit, tak to vypnu a radši se někde projedu.

Sorry, já ten přízpěvek nemyslím tak zle, jak to z toho textu zní. :(
CKC#068

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » ned čer 01, 2008 18:24:58

Zubre nikdo do tebe nesije. Jen jsem taky prihodil svuj nazor :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » pát čer 13, 2008 21:08:33

Jak vypadá vejlet do Tatrmánie?Jedete sólo,myslim jako Rasing tým,nebo můžou jet fandové,foťáci,favoritky,fúrie a jiní.Jak vypadá složení manšaftu,nebo už máte vaše volná sedadla plná?Ovšem je li vyhlášeno na toto téma embargo,tak jen napište,třeba ,,di do hajzlu a nevotravuj".Jinak Váš odkaz na RACING umřel po druhém loňském závodě,dyžtak řekněte Doktorovi ZRX,von Vám to určitě vopraví,toje taková holka pro všechno.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát čer 13, 2008 22:59:48

kafkalibor píše:Jak vypadá vejlet do Tatrmánie?Jedete sólo,myslim jako Rasing tým,nebo můžou jet fandové,foťáci,favoritky,fúrie a jiní.Jak vypadá složení manšaftu,nebo už máte vaše volná sedadla plná?Ovšem je li vyhlášeno na toto téma embargo,tak jen napište,třeba ,,di do hajzlu a nevotravuj".Jinak Váš odkaz na RACING umřel po druhém loňském závodě,dyžtak řekněte Doktorovi ZRX,von Vám to určitě vopraví,toje taková holka pro všechno.
dostanes od doktora do drzky.... :twisted:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » sob čer 14, 2008 10:30:32

Toho se nebojim,bo Doktor složil MotoHipokratovu přísahu,aproto ta předešlá zmínka nebyla vůbec myšlena špatně.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » sob čer 14, 2008 16:57:06

kdo chce ať dorazí, ale doprava nevím nevím. S Markem a jeho synátorem jedem dodávkou a ta má jen tři místa. Možná tam pojede Zdrahy a taky nevím jak pojede VW a Chip, nocleh tam je zajištěný (za rozumnou cenu), ale omezené množství. Tak kdo chce, ať se hlásí všas
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » sob čer 14, 2008 17:11:23

Káčo vole hade sme samý ženatý nebo dětný chlapí a není čas pytlíkovat stránky, ale dyž už vo tom teda mluvíš, tak bysme se na to měli podívat, to je pravda.

Mezi ty psy pohanský vyráží Marek s Kubou v pátek, aby trošku potrénovali, a já s Chipem a Zdrahym razíme v sobotu navečír. Nějaký to ubytko je, sou tam v okolí i kempy, s nějakejma privátama to je píčou ke zdi, nějak je to Maďarsko jako voblíbený. No ale dyž se nějaká ta tlama rozhodne přijet, haby držela nad rejsem ambrelu dyž bude vejtovat v pitu než druhej rejsr dorají aby si čenžli tranďák, tak budeme jedině rádi bo vole tam je práce jak na kostele a né jenom to blbý držení deštníku ale vůbec všechno vokolo. Navíc ten ývérejsing nezařídil vole žádnej ketering, tak by bylo dobrý tam dovalit někoho kdo umí uměchat knedlu s kapustou a kusem vepřovice nebo na těch mašinách budeme chcípat hlady a nepředvedeme žádnej teda jako vejkon no...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » sob čer 14, 2008 18:08:50

VW ty jsi skrytej gangsta talent :D :D :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*