250R
-
Kony15
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Je to jasné že ten kdo má ninju 250 R ji vychválí až do nebes... to samé ten co má ZX-6r nebo ZX-7r to je jednoo ..a kluk od chlapa co prodáva KAWASAKI přeci nebude na svoji motorku nadávat!
a ještě to psát na internet to si jí pak nikdo nekoupí táta zkrachuje a nebude mět na benzín..
ale je fakt že motorka to je svým zpusobem pěkná..a pro kluky co jela v 15 na 50 skutru to je dobrá volba
..ale já osobně bych to nechtěl ani za nic !! to radši budu jezdit na papírově zavřené šestce
a užívat si ty koníky pod sebou
:-)
KAWASAKI Ninja ZX-7R The legend of superbike
bla blaa blaaa
k veci, tu sa motorecky montuju. ja osobne proti Thajsku nic nemam, naopak, raz tam chcem ist turisticky a raz do kempu
to ale ako to montuju,,, boohvie
http://www.ninja250thailand.com/board/i ... opic=114.0
k veci, tu sa motorecky montuju. ja osobne proti Thajsku nic nemam, naopak, raz tam chcem ist turisticky a raz do kempu
rozmyslam nad kupou Kawasaki Ninja 250R
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tak doufám, že to takhle vypadá i v Japonský Kawěmao píše:bla blaa blaaa![]()
k veci, tu sa motorecky montuju. ja osobne proti Thajsku nic nemam, naopak, raz tam chcem ist turisticky a raz do kemputo ale ako to montuju,,, boohvie
![]()
![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Frki
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak osobně jsem dalším majitelem zelené Kawy 250R. Sice už od půlky května, ale pořád strašně málo najeto. Na vině je málo času díky škole, díky bohu za letní prázky. 
A neco k tématu.
V papírech jsem si o tom nic nepřešetl, ale v přístrojovce je nějaký bzučák. Dělá mi krapet starosti, protože se mi dvakrát při rozjezdu rozbrečel, a posledně fňukal i když sem tomu dal vyšší otáčky. Absolutně mě nenapadá co by to mohlo signalizovat. Odhad je jen, že je to jen nějaká chybná hláška, možná ohledně vstřikování. Jestli nějaký majitel o tomhle ví něco víc, budu rád za info.
A za další. Buď se mi to zdá, nebo tahle ninja ma sportovní převodovku. Když odhadnu idealní otáčky, tak se dá řadit bez spojky a lupne v tom naprosto přirozeně, a né jakobych u Jawy 350 nacpal vyšší rychlost na tvrdo (takovéto křup křup "doprdele doufám že mi nic neupadlo"
)
A neco k tématu.
V papírech jsem si o tom nic nepřešetl, ale v přístrojovce je nějaký bzučák. Dělá mi krapet starosti, protože se mi dvakrát při rozjezdu rozbrečel, a posledně fňukal i když sem tomu dal vyšší otáčky. Absolutně mě nenapadá co by to mohlo signalizovat. Odhad je jen, že je to jen nějaká chybná hláška, možná ohledně vstřikování. Jestli nějaký majitel o tomhle ví něco víc, budu rád za info.
A za další. Buď se mi to zdá, nebo tahle ninja ma sportovní převodovku. Když odhadnu idealní otáčky, tak se dá řadit bez spojky a lupne v tom naprosto přirozeně, a né jakobych u Jawy 350 nacpal vyšší rychlost na tvrdo (takovéto křup křup "doprdele doufám že mi nic neupadlo"
Ninja ZX-6R '09
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a vítám mezi Kawaře!
hlášky od stříkačky neznám páč mám karbce (vím že je to FI signalizace - Failure Ignition, chyba vstřikování) řazení je poho, každá Kawina s citem pro věc padaj kvalty, jako po másle!Frki píše:Tak osobně jsem dalším majitelem zelené Kawy 250R. Sice už od půlky května, ale pořád strašně málo najeto. Na vině je málo času díky škole, díky bohu za letní prázky.
A neco k tématu.
A za další. Buď se mi to zdá, nebo tahle ninja ma sportovní převodovku. Když odhadnu idealní otáčky, tak se dá řadit bez spojky a lupne v tom naprosto přirozeně, a né jakobych u Jawy 350 nacpal vyšší rychlost na tvrdo (takovéto křup křup "doprdele doufám že mi nic neupadlo")
Dávej na sebe a na motku bacha!!! A brzy naviděnou!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tak hodně spokojenejch kilometrůFrki píše:Tak osobně jsem dalším majitelem zelené Kawy 250R. Sice už od půlky května, ale pořád strašně málo najeto. Na vině je málo času díky škole, díky bohu za letní prázky.
A neco k tématu.
A za další. Buď se mi to zdá, nebo tahle ninja ma sportovní převodovku. Když odhadnu idealní otáčky, tak se dá řadit bez spojky a lupne v tom naprosto přirozeně, a né jakobych u Jawy 350 nacpal vyšší rychlost na tvrdo (takovéto křup křup "doprdele doufám že mi nic neupadlo")
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Frki
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Díky pánové. Až to trochu rozjezdím, tak bych se mohl taky dostavit k Hance. Zelená se neztratí. 
A k té signalizaci. FI má na mašině svoji vlastní indikační kontrolku na palubce...takže nemám opravdu zdání co za zradu to je. Bude to spíš nějaká prkotina, asi bude nejmoudřejší zaskočit za dealerem.
A k té signalizaci. FI má na mašině svoji vlastní indikační kontrolku na palubce...takže nemám opravdu zdání co za zradu to je. Bude to spíš nějaká prkotina, asi bude nejmoudřejší zaskočit za dealerem.
Ninja ZX-6R '09
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k voňavé žabce!Frki píše:Díky pánové. Až to trochu rozjezdím, tak bych se mohl taky dostavit k Hance. Zelená se neztratí.
A se "zradama" se netrap, máš tu super výhodu novátora, takže to přistav prodejci a ať to kouká dát do pořádku!
Tak ať dělá radost...!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********