Mapka jako víno!
V poděbradech asi bude ještě most zavřenej,ale objíždka je v celku po pěkné silnici takže OK
Jinak ten Kauf nemůžete v hradci minout je tam Mekáč a jedete jeko směr na Olomouc takže pohodka!!
Tak na Veselce zdar

Supr, tak podle tyhle mapy tam jsem coby-dupZdrahyZX9R píše:Nedá mi to abych nereagoval. Horní Počernice je ves, tvořená především ulicí po které pojedete směr Poděbrady (tam je stejně asi ještě zavřenej most, takže se tam budete motat jak Bulhaři v kukuřici..) Vzhledem k tomu že není kam sjet a že ta Pumpa u Plusu je tam fakt jen jedna, napadá mě jestli není mapa zbytečná![]()
ale když jinak nedáte...
kdyby něco, buzolu můžu půjčit
asi se nepridam, protoze 8:15 je na me moc brzo, ja budu v PH tak v 9 abych to na tech 9:45 do HK stihal... tim samozrejme pada i ta unavna silnice do Podebrad kde se clovek mota vic v obci jak mimo obecElvis. píše:OK 8.15 u Benziny u Plusu v Pocernicich. Ted jeste doladit jestli se k nam cestou prida KanX, ale to uz je vlastne na nem
pojedes na GPZ? ze bych si ho konecne prohledlkarelkavka píše:Nechci Vám do toho kecat ale 9.30 je sraz 9.45 odjezd od Kauflandu v Hradci Podebrady budou zavřený Kanx poleti na nejakem supr stroji Praha-Hradec za 30 min Takže se potkáme někde na cestě Ja jedu jako obvykle kochačku po dalnici![]()
![]()
![]()
![]()
NEVIM Na čem jet TO se uvydí ráno V 8.00 z domova 8.20 Mekač na Č M co ty na TO GPZ nejede tak RYCHLEKankX píše:pojedes na GPZ? ze bych si ho konecne prohledlkarelkavka píše:Nechci Vám do toho kecat ale 9.30 je sraz 9.45 odjezd od Kauflandu v Hradci Podebrady budou zavřený Kanx poleti na nejakem supr stroji Praha-Hradec za 30 min Takže se potkáme někde na cestě Ja jedu jako obvykle kochačku po dalnici![]()
![]()
![]()
![]()
V kolik vyrazis z PH ty? Ze bych se pridal kdyz pojedes po te dalnici, jestli pojedes kochacku jako minule na Krivoklat tak ti budu jen tak tak stihat
ok domluveno, dorazim k MCkacerovi na 8:20karelkavka píše:NEVIM Na čem jet TO se uvydí ráno V 8.00 z domova 8.20 Mekač na Č M co ty na TO GPZ nejede tak RYCHLEKankX píše:pojedes na GPZ? ze bych si ho konecne prohledlkarelkavka píše:Nechci Vám do toho kecat ale 9.30 je sraz 9.45 odjezd od Kauflandu v Hradci Podebrady budou zavřený Kanx poleti na nejakem supr stroji Praha-Hradec za 30 min Takže se potkáme někde na cestě Ja jedu jako obvykle kochačku po dalnici![]()
![]()
![]()
![]()
V kolik vyrazis z PH ty? Ze bych se pridal kdyz pojedes po te dalnici, jestli pojedes kochacku jako minule na Krivoklat tak ti budu jen tak tak stihat
Zdrahy, kdyz bych chtel radu, tak si o ni reknuZdrahyZX9R píše:Neremcám, radím! Ohledně té pumpy, myslím že tahle mapa to naprosto přesně vystihujea po staré Poděbradské mám nacouváno, to co ty na ní v příštích letech najezdíš a mám ji docela rád
jen jsem upozorňoval na tu objížďku v Poděbradech - jeden kolega z práce se tam docela slušně zamotal a potom se musel kus vracet (vy spěcháte). Doma tvrdnout nebudu, pravděpodobně spíš někde u klienta, pokud ne, tak se možná ukážu (autem, bo jsem momentálně bez obou motorek) a pokud tak jen na obřad, protože dále jsem stejně nebyl nominován
ty hele Elvis.i zrovna rozdil mezi Podebrdaskou a dalnici je jen v tom ze musis brzdit do obce a za obci zase pridat plyn, jinak je to tam stejne jak na dalnici (mozna je tam min zatacek jak na dalnici), jen ta stejne nudna cesta trva 2x deleElvis. píše:Zdrahy, kdyz bych chtel radu, tak si o ni reknuZdrahyZX9R píše:Neremcám, radím! Ohledně té pumpy, myslím že tahle mapa to naprosto přesně vystihujea po staré Poděbradské mám nacouváno, to co ty na ní v příštích letech najezdíš a mám ji docela rád
jen jsem upozorňoval na tu objížďku v Poděbradech - jeden kolega z práce se tam docela slušně zamotal a potom se musel kus vracet (vy spěcháte). Doma tvrdnout nebudu, pravděpodobně spíš někde u klienta, pokud ne, tak se možná ukážu (autem, bo jsem momentálně bez obou motorek) a pokud tak jen na obřad, protože dále jsem stejně nebyl nominován
Rozhodne se tu s tebou nehadam a jak sem rekl. Je mi jedno kudy kdo pojede. Me proste dalnice neba a radsi se budu nekde motat a projedu se, nez drzet 200 a vic zalehlej rovne po dalnici. Toz tak
Pres tu objizdku uz sem jel, tak snad to zmaknu a to ze si tam nacouval to co ja tam najezdim je mozna pravda, ale nevim jak me tato myslenka ma obohatit
Podebradskou si myslim za tech X cest taky znam a pokud ji neberu jako okruh, kde bych jezdil na limit a potreboval znat kazdej kamen, tak myslim ze me moje znalosti teto trasy staci k tomu, abych se svobodne rozhodl jestli tudy pojedu
![]()
4 all: nahlaste kdo pojede se mnou pres Pocernice at vim jestli mam na nekoho cekat nebo jestli jedete po dalnici a ja se sklouznu po Podebradsky samJen aby v tom byl poradek, pze ja se tu v tom pomalu uz nevyznam