C.E.C. 2007 a CKC Racing Team
Tak tady jsou všechny časy na kolo ve volných trénincích 27.5.
http://www.cec.cz/UserFiles/file/Laptim ... 018_00.pdf
637 Vítek je na straně 1 a 2 . Jinak se ty sloupce čtou tak, že na stránce pod předcházející stranou pokračují časy v levém sloupci. Píšu to proto, že jsem se sám spletl "Jak jinak"
636 Já plus chip neboli Martin Raitr str.17 a 18. Moje časy do 32 kola a zbytek chip, ale první rundu od 14:20 mu ten expander nefungoval.
638 Lubomír Kundrata str. 19 a 20 (asi elvis, ale jeho jméno neznám, takže předpokládám podle čísla) Jestli to je fakt elvis tak tam má úplně všechny časy na každé kolo. A po elvisovi jezdil kuba se stejným číslem, páč to dali na půl.
Jinak teď se ke svým časům zatím nebudu vyjadřovat, spíš to musím nejdřív vstřebat a v poslední jízdě mě šokovalo již měřené druhé zahřívací kolo, páč kdybych sebou fláknul, tak bych se tomu ani nemohl divit.
http://www.cec.cz/UserFiles/file/Laptim ... 018_00.pdf
637 Vítek je na straně 1 a 2 . Jinak se ty sloupce čtou tak, že na stránce pod předcházející stranou pokračují časy v levém sloupci. Píšu to proto, že jsem se sám spletl "Jak jinak"
636 Já plus chip neboli Martin Raitr str.17 a 18. Moje časy do 32 kola a zbytek chip, ale první rundu od 14:20 mu ten expander nefungoval.
638 Lubomír Kundrata str. 19 a 20 (asi elvis, ale jeho jméno neznám, takže předpokládám podle čísla) Jestli to je fakt elvis tak tam má úplně všechny časy na každé kolo. A po elvisovi jezdil kuba se stejným číslem, páč to dali na půl.
Jinak teď se ke svým časům zatím nebudu vyjadřovat, spíš to musím nejdřív vstřebat a v poslední jízdě mě šokovalo již měřené druhé zahřívací kolo, páč kdybych sebou fláknul, tak bych se tomu ani nemohl divit.
Naposledy upravil(a) Zubr dne čtv kvě 29, 2008 17:33:11, celkem upraveno 1 x.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
To je důkaz jak je Víťkovo motka kur**sky rychlá. Ta moje babička, už na takovou palbu nestačí a Vítkovy dík, že mi půjčil slaider na pravou botu, páč bych teď neměl malíček na pravé noze. I tak mi do té boty asi poteče.KankX píše:637 VW jezdil odpoledne "jak" vymenenej... za takove casy bych se nemusel stydet ani ja
![]()

CKC#068
CKC#068
Teď jsem asi půl hodiny kecal s mým kamarádem, který dělal mechanika v týmu 99 Team DRAGON a když mrknete na jejich časy na kolo tak jsou pro nás naprosto zdrcující a v podstatě za celý závod měli jen lehký pád, při kterém jezdec motku zvedl a dojel do boxu, kde to nečekali a než vypravily dalšího jezdce tak ztratili údajně cca 6 minut a celkově dojeli na 47 místě a mi na padesátém místě. Takže i přes pomalejší časy jsme zajeli celkem slušný výsledek všechna čest našemu teamu, jenom rychlé kola k dobrému výsledku nestačí a nepadnout je první krok k úspěchu.
Myslím že bych našemu týmu moc nepomohl, kdybych jel místo Marka na jeho motorce, poněvadž na ní nejsem zvyklý a těžko bych s ní zajel časy pod 2:10 a to bych měl štěstí kdybych nepadl. Takže díky Marku, žes do toho šel i se zdravotními problémy, máš to u mě.

Myslím že bych našemu týmu moc nepomohl, kdybych jel místo Marka na jeho motorce, poněvadž na ní nejsem zvyklý a těžko bych s ní zajel časy pod 2:10 a to bych měl štěstí kdybych nepadl. Takže díky Marku, žes do toho šel i se zdravotními problémy, máš to u mě.

CKC#068
CKC#068
Já tam mám na konci taky 2:01 jeo o 0,4 sekundy horší. Ale já si z toho nic nedělám, protože stejně nejlepší byl Zubr. Ze Zubrem souhlasím, že nyní máme vyrovnaný tým a nikdo nejezdí podstatně pomaleji nebo podstatně rychleji než ti druzí. Takže pokud se nám povede něco natrénovat a kluci se pořádně rozjezdí ( VW a Marek) . kterí vlastně seděli na motorkách skoro poprvé za sezonu a já dám dohromady přední vidlici , která mě trošičku limitovala. Tak pak můžeme být na tom o poznání lépe než loni. Závodní duch nám nechybí a kluci si to v četně mě pořádně užili. Hlavně nepadat a potom nám budou padat lepší a lepší výsledky.Kuba ZRX píše:jezdi jsem až někdy odpoledne a mám tam za sebou 3 kola v čase 2:01.DoktorZRX píše:638 = Kuba
Zubr jezdil naprosto perfektně
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, já seděl letos na šestce poprvé až teď při závodě. U mě spokojenost, měl jsem z toho dobrý pocit a celkem plynule se zrychluju. Mimochodem průměrné časy na kolo při vynechání "boxových a safety car" kol jsou zhruba následující: Kuba 2:04,87, Marek 2:07,80, Chip 2:09,96, VW 2:11,90. Lap time máme samozřejmě lepší, tak se musíme naučit jezdit všechny kola na úrovni lap time a hned to bude veselejší.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Kuba
- Ghostrider
děláme co můžem a proto příští týden hurá na volné jízdymarek píše:Jojo, já seděl letos na šestce poprvé až teď při závodě. U mě spokojenost, měl jsem z toho dobrý pocit a celkem plynule se zrychluju. Mimochodem průměrné časy na kolo při vynechání "boxových a safety car" kol jsou zhruba následující: Kuba 2:04,87, Marek 2:07,80, Chip 2:09,96, VW 2:11,90. Lap time máme samozřejmě lepší, tak se musíme naučit jezdit všechny kola na úrovni lap time a hned to bude veselejší.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Kubo díky to si cením, já jsem si toho tvého příspěvku prve nevšiml, páč jsi ho tam dal chvíli předemnou. Ty tvoje rychlí časy jsou super, kolem těch dvou minut je to hrozná palba a nejhorší je, že musíš hodně předjíždět. Dojet o 5sekund pomalejšího jezdce je hrozně snadný, ale pokud mu motka dobře akceleruje a je to dobrej brzdař, tak ho vůbec nemůžeš předjet, takže musíš využít jeho chybičky a poslat mu to tam, jinak ty jeho časy budeš kroužit s ním. No a když vymejšlíš jak ho dostat, tak vás dva nekompromisně a kdekoliv předjížděj další mnohem rychlejší motky, no prostě takovej masakr v tréninku neznaj ani jezdci motoGP a pokud se v závodě dva na čele trhnou a 10krát se předjedou, tak si tam v pohodě jenom hrajou a na těch jejich speciálech se musí akorád starat o přední brzdu, páč tahat za plyn zvládne i dítě o přilnavost těch jejich žvejkaček v zatáčce se starat nemusej, pak už si tam jen vykružujou zatáčky.Kuba ZRX píše:jezdi jsem až někdy odpoledne a mám tam za sebou 3 kola v čase 2:01.DoktorZRX píše:638 = Kuba
Zubr jezdil naprosto perfektně
A hrozně mě sr*li traťáci, poněvadž mi furt mávali modrou vlajkou a já musel furt pouštět jezdce za sebou do předu

CKC#068
CKC#068