Dik za zpravy Zdrahy. Ted sem mluvil s Markem a vysledky jsou vic nez dobre. 10.misto v kategorii je parada. Tak at vam to takhle pekne slape i dal a brzo se dockate i bedny. Drzim dal palceZdrahyZX9R píše:Takže jsem před půl hodinou dorazil domu a hned se ozývám (ostatní jsou eště na cestě). Závod dopadl dobře, nikdo z týmu nespadl (protože jsem nejel) a časy byly velmi slušné. Podrobnosti o umístění ještě nemáme, protože jsme při vyhlašování balili a nakládali![]()
Díky klukům za výborné výsledky, díky Zubrovi za jeho neocenitelnou pomoc v boxech a díky slunci za to, že mě sežehlo na pitlane na popel![]()
Jinak závod byl maso, dvě motorky shořely a celkově byl závod několikrát zastaven (celkem asi na hodinu a půl než se umyla dráha po padlých motorkách).. tak příště za 3 týdny na Hungaroringu
nepadl nikdo z našeho týmu, ale jinak to bylo jak na švestkách, v každé zatáčce dva vraky a další dvě motorky v plamenech.ZdrahyZX9R píše:Co si budeme povídat, vloni by tyhle časy byly dobrý, předloni asi skvělý, ale celé pole zrychluje a zrychlujejezdí tam spousta licencovaných a i borci bez licencí porychlili. Kdo nejede pod 2 minuty, nemá celkem šanci.. Každopádně oproti loňsku to byl velice slušný posun dopředu, časy se zlepšily a inerval střídání se natáhl. Co je nejdůležitější - nepadl nikdo ani během tréninku, ani během závodu. To že nejedu má pro ostatní nějaký ten plus