REFLEXNÍ VÍKEND
Me je to v podstate jedno. Nevim proc jste proti, ale taky nevidim duvod si tu vestu vzit
Ale kazdemu co jeho jest. Komu se chce, tak at tu akci podpori a ja ho rozhodne zatracovat nebudu
Podle me ste to vzali nejak moc negativne 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- farmář
- Ghostrider
Negativně snad ani ne, jenže tohle není protest proti vrchnosti, co nás omezuje. Má to být proti plechovkářům co nečumí,ale pokud je 80% střetů dáno závodníkem na motorce, tak proti komu protestuji? Vyhláška sama říká, že předjížděné vozidlo musí mít čas zjistit že je předjížděné....a je mi líto na české klikaté silnici motkuve 230ti neuvidíš to je záblesk světel a frrr ....jako normální průjezd ve 140ti když ty stojíš.Takže proti těmhle ne,nemají šanci.Další jsou křižovatky...mám pokračovat? v endefektu jsme všichni vrazi, jen si vezmeme reflexní vesty .... a policajti po nás jdou kvůli těmhle případům. V době radaru Ramer na fotce měli leda kulový, ale dnes projedeš kolem a mají SPZ.
Souhlas s tím, že by to mělo být proti bezmozkům co mají dojem že jsou na závodní trati a proti plechovkářům co nečumí. Když řeknu přísnější postihy tak jsem bez řidičáku za svých sem tam pod dvěstě ... což dělám opravdu tam kde jsem sám a jde to. Ale 300 na městkém okruhu a tak to je vážně na lopatkou mezi kulky nebo obráceně.
O to víc nasere když sejmou právě někoho na výletě, kdo jede předpisově a všude píšou: další vrah na motorce eliminován, dobře mu tak!

O to víc nasere když sejmou právě někoho na výletě, kdo jede předpisově a všude píšou: další vrah na motorce eliminován, dobře mu tak!

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
no prave... Vy jste tady mluvili jen o tom pripade kdy motorkar jede rychle, ale me se uz nekolikrat stalo, prave kdyz jsem jel predpisove, ze si me auto proste v zrcatku nevsimlo a tlacilo me na svodidla v levym pruhu apod. Kdyz jedu rychle pribrzdim, pockam a pak ho prelitnu, takze nema sanci me vytlacit, ale kdyz jedu predpisove a mijim ho pomalu, tak se kolikrat stane, ze se podiva do zrcatka kdyz jsem v mrtvem uhlu a prehlidne me. A to same je prednost. Loni jsem jel na tricitce 40 a baba co vyjizdela od skolky z vedlejsi se nekoukla vubec na moji stranu a poslala mi to tam par metru prede mnou. A o tom hlavne asi tahle akce je. Na kazdou vec se da divat z ruznych uhlu a to je to o cem mluvim.
Vestu si kvuli tomu nevezmu, ale tu akci nezatracuju 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Hoši bacha, víte v jak pomatené zemi žijem...snad by mě ani nepřekvapilo, kdyby si toho nějakej "chytrák" všiml a zkusil s tím novelizovat vyhlášku - motorkáři kromě povinné přilby ještě i reflexní vestu na sebe!
Jinak myšlenka je to snad zajímavá, ale bohužel problém přiliž velkej na to, aby to vyřešily dva dny ve svíťavým triku!

Jinak myšlenka je to snad zajímavá, ale bohužel problém přiliž velkej na to, aby to vyřešily dva dny ve svíťavým triku!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
mozna to je ten duvod proc tu vestu, aby jsi nejezdil rychle..Honza-Zed píše:Napadlo nekoho, jak se musi chovat vesta ve vyssi rychlostech?
Kvuli tomu jezdim v tesne kuzi, aby se mi to vsude netrepalo...
mmch jezdete si v cem chcete ale tohle bezpecnosti nepomuze ... nekdo ve veste schovany za plexi cerne motorky neni moc reflexni, mam zelenou motorku a myslim si ze tohle je lepsi bezpecnostni prvek nez vesta ... zelenou motorku vidim uz z dalky ale cernou ne ....
Hmm mám černou motorku, tak to asi umřutomas_cze píše:mozna to je ten duvod proc tu vestu, aby jsi nejezdil rychle..Honza-Zed píše:Napadlo nekoho, jak se musi chovat vesta ve vyssi rychlostech?
mmch jezdete si v cem chcete ale tohle bezpecnosti nepomuze ... nekdo ve veste schovany za plexi cerne motorky neni moc reflexni, mam zelenou motorku a myslim si ze tohle je lepsi bezpecnostni prvek nez vesta ... zelenou motorku vidim uz z dalky ale cernou ne ....

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to jste s Blankou dva nenapadnyZdrahyZX9R píše:Hmm mám černou motorku, tak to asi umřutomas_cze píše:mozna to je ten duvod proc tu vestu, aby jsi nejezdil rychle..Honza-Zed píše:Napadlo nekoho, jak se musi chovat vesta ve vyssi rychlostech?
mmch jezdete si v cem chcete ale tohle bezpecnosti nepomuze ... nekdo ve veste schovany za plexi cerne motorky neni moc reflexni, mam zelenou motorku a myslim si ze tohle je lepsi bezpecnostni prvek nez vesta ... zelenou motorku vidim uz z dalky ale cernou ne ....jsem celej nenápadnej..

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Kozel ZX10
- Easy rider
Jenom prosím Vás vesty ne!Protože v naší poblbané republice se toho chytí nějaký chytrák a ve vládě si z toho udělá kariéru že se zasadil o větší bezpečnost na cestách a my pak budeme muset jezdit jak tady už někdo psal jako "banda popelářů".A to by mě fakt sralo.
Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black
ZX-14 09´ orange-black