ZRX II
Pneu
No když budu mít podhuštěnou zadní gumu, tak ji taky sjedu až na hranu.... Já jezdím tolik na kolik se cejtím..
[/i]
[/i]
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu
ne, ne nemam je malo nafoukly... jen mi proste ty naklony se zatizenym zadnim kolem jdou lip, proste pak ta motorka drzi v zatacce jak pribita a nerozhodi ji kdejaky hrbolekmilda píše:Tak to jako,že máš gumy málo nafouklý?KankX píše:tak ja zatim vsechny az do hranyZRX 1984 píše:Tak já teda jezdím okolo těch 6 l. Jinak návody na vidle jsem poslal mejlikama. Ke gumám já jsem sundal tvrdýho metzelera a dal Dunlop D 207 Sportmax a super se to chová v zatáčkách, ikdyž na hranu gumy mi chybí cca 1,5 cm z každé strany. Kámoš stejnou gumu na inazumě dostane na půl centimeru od hrany. JInak je to samozřejmě vše o naježděných kilometrech.dokonce i MEZ3... kupodivu mi to jde do hrany uplne samo kdyz jedu s batuzkem
Já jezdím s baťohem pořád a to máme dohromady cca.180kg a mám zadek tak 10mm od hrany.Gumy foukám stále stejně a dřív jsem měl nesjetej okraj větší,drobet jsem se osmělil (a zatím žiju) Taky už jsem jednou štrejchnul v zatáčce botou.(byla ve stupačce)
To jsem byl drobet překvapenej..![]()
Spotřeba 5,5-7 podle zápěstí.![]()
Gumy měním když je vzorek minimální,dál ne,teda ty první,co jsem dojížděl ukázaly plátnoTeď už měním dřív.
Ptázka je,kdybych jezdil sám,o kolik bych najel víc,něco určitě.
A když někdo povídá,že najel co najel tak věřím.Jezdím tedy neekonomicky!!!

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
jako furt začátečník ty zadní gumy beru jako ukazatel, jak mě to v zatáčkách "jde". Několikrát jsem si už říkal, že je čmrknu křídou, ale vždycky na to zapomenu a možná dobře že tak, budu se snažit co nejvíc smazat, až se smáznu sám o asfalt. Teď mám gumy kupované jeté a i když žádný problém nesleduju, tak to je naprd už jen kvůli tomu, že to mám furt v hlavě a říkám si co kdyby to ulítlo.
Jinak botou jsem si štrejchnul už taky, naložený a ve dvou a v hodně pomalé zatáčce, ale s mojíma 11tkama to není takový problém.
Jinak botou jsem si štrejchnul už taky, naložený a ve dvou a v hodně pomalé zatáčce, ale s mojíma 11tkama to není takový problém.

ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dej to samy co mas vzadu... asi nejlepsi je davat obe stejne (samozrejme ze ne rozmerovePajaZR píše:No já začínám mít hotovou tu přední.Má cca 10tis.Po stranách už není skoro vzorek ale prostředek jako nový![]()
Tak bych to měl radši vyměnit že??![]()
Jakou by jste dali na předek?? jezdím docela svižně.mám tam ted Dunlop 205,tuším.a zdá se mi být dobrá.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Teda Doktore,nic ve zlém,ale zrovna od Tebe jsem tohle s tou gumou nečekal!!
Mě se to povedlo s první,co jsem dojížděl.Nezkušenost.
Teď mi rozum velí měnit včas-plátno venku už moc nedrží a vodu taky odvádí drobet hůř....
Mě se to povedlo s první,co jsem dojížděl.Nezkušenost.
Teď mi rozum velí měnit včas-plátno venku už moc nedrží a vodu taky odvádí drobet hůř....
Naposledy upravil(a) milda dne stř dub 30, 2008 13:39:41, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Pneu
Dobře jsem se pobavil doktore. Super vtípek, asi špatná série... Jo chce to brát s nadhledem a hlavně v pohodě a s úsměvem...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909