250R
Vypada pekne, az na ty budiky... Yuki necha pozdravovat...
Jinak jsem koukal jak blazen, ze dovozce Yamahy v Braniku prodava Kawu....
maxim87: zeptej se tam, v nedeli jsem mluvil s panem, co od nich ma desinu 08....
Treba uz tam nejaka 250R bude...

Jinak jsem koukal jak blazen, ze dovozce Yamahy v Braniku prodava Kawu....

maxim87: zeptej se tam, v nedeli jsem mluvil s panem, co od nich ma desinu 08....
Treba uz tam nejaka 250R bude...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
250R
Honza-Zed: Taky nevím co se ti na budících nezdá, mně přijdou normální, maximálně funkční, akorát otáčkoměr mohl být větší (a vůbec mohly být černý na bílým, ale to už bych si asi vymýšlel moc).
Mocmoc rád bych se na ni svezl, tak až bude u prodejců nějaká předváděčka tak asi skusim vyžebrat
Jinak stylově mi přišla taková moc "civilní", ale například na tudle bych místečko v garáži určitě našel.

Mocmoc rád bych se na ni svezl, tak až bude u prodejců nějaká předváděčka tak asi skusim vyžebrat

Jinak stylově mi přišla taková moc "civilní", ale například na tudle bych místečko v garáži určitě našel.

Naposledy upravil(a) PeťasZ750 dne stř dub 23, 2008 14:24:58, celkem upraveno 1 x.
Z750 v červeným sáčku
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo takhle je to vážně kousek, škoda jen že má kromě ostrých kapot taky jinou kyvku, brzdu, výfuk.... je to zkrátka mazel na okruh.
tady jsou ty budíky vidět http://www.kawasaki.de/product.asp?Id=3 ... 31&Sub=603 no, mohli je udělat trochu "současně" (i Kymco je má hezčí), motka je to ale celkově povedená!
tady jsou ty budíky vidět http://www.kawasaki.de/product.asp?Id=3 ... 31&Sub=603 no, mohli je udělat trochu "současně" (i Kymco je má hezčí), motka je to ale celkově povedená!
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Kyvka mi připadá spíš jak jen namaskovaná nebo zesílená, protože za středem kola pokračuje původní jekl a kapoty kromě zadku a krytu světel jsou taky původní, snad jen ty třmeny brzd, ale nejvíc se mi líbí barevná kombinace zelená + černobílej klín, původní jednobarevná je taková plochá.
Budíky budou líp vidět tady ... stačí si odmyslet rychloměr v MPH

Budíky budou líp vidět tady ... stačí si odmyslet rychloměr v MPH

Z750 v červeným sáčku
jak to reditel aska slibil tak na tutti vyjdemaxim87 píše:Diky za info. Jenze ja uz mam splacenou zalohu u Halbicha. Vcera jsem jim tam psal mail a pry mam jeste vydrzet. Reditel ASKA potvrdil dodani do poloviny kvetna.Tak se tesim.Honza-Zed píše:....Treba uz tam nejaka 250R bude...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: