KankX píše:milda píše:Tzn,když světlo vyndám a budu držet zapojené v ruce,ani se zapnutým motorem by nemělo blikat...
pokud by to tam bylo spatne zaletovane, nebo nekde treba lehce porusena cesticka na tistenem spoji pak by to v ruce blikat nemelo

bud to bude svitit nebo ne... jeste leda ze by se tam dostavala nejaka stridava slozka, ale to by ti pak meli blikat vsechny

Tak jsem se k tomu dneska dostal a....
Za prvé upřesnění.Ve světle jsou červený diody(mnoho) a ty nezlobí.Jedná se o řadu 6 -ti bílých diod,které osvětlují SPZ.
Pokud svítím se zhasnutým motorem,pohoda.
Pokud se snažím naimitovat běžící motor(tedy jeho vibrace) poklepáváním na světlo a plasty okolo,pohoda.
Jakmile natáčím motor,všech šest diod jak startér točí bliká (abych se přiznal,na ty červený jsem nekoukal...)
No a když motor běží tak červený diody pohoda,ale z těch inkriminovaných jich polovina(3ks vedle sebe) bliká.
A to všechno i v případě,že mám světlo vymontované a držím ho v ruce...
Nepasuje mi na to žádný ze scénářů,který jste zmiňovali.
A na závěr bonbónek: Zadní část světla je nacvaklá na "zobáčky" a je bohužel celá podmázlá siliconem,takže rozebrání světla vidím velmi bledě.Jdou jen vyndat dva gumové špunty,takže vzniknou "montážní " otvory cca.20mm.....