Skalka 2008
Skalka 2008
Podle kalendáře akcí by ve dnech 2. - 4. května měl být sraz na Skalce. Fórum, k této akci zatím žádné, doufám, že tento sraz opravdu bude. Je to za 3 týdny, už by se nějaká diskuse rozproudit mohla. Jaká bude letos cena, ubytování jestli je stejné jako loni apod.. Jestli už někdo máte nějaké informace rád si je přečtu.
Jary - Kawasaki ER 5
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- karelkavka
- Easy rider
Re: Čert
Ne Ne Na Mělniku a vemem ho sebou na SkalkuZdrahyZX9R píše:Ten bydlí na berňáku...

KAREL GPZ 1100 RED +LTD 1100 RED CKC*224*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čert
Ale náš Čert je jedinej, kerýho znám, co spí...karelkavka píše:Ne Ne Na Mělniku a vemem ho sebou na SkalkuZdrahyZX9R píše:Ten bydlí na berňáku...![]()
![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Hehééé kucí jsem hvězdou diskuze Dík
Mno já si rezervé brát nebudu,jelikož to mam za rohem,tak s Vámi strávím spíše denní akce,ale já mam Rexe bez vidlic a cajky jsou u Lakýry mno tak to musim stihnout a abych řekl pravdu tak už kvůli tomu nespím
Takže hláška že Čert taky nespí v tuto chvíly sedí
Ale jestli to půjde tak bych si nějaký obídek rezervnul,abych tam nečučel na vaše umaštěný huby jak se ládujou Vepřovym

Mno já si rezervé brát nebudu,jelikož to mam za rohem,tak s Vámi strávím spíše denní akce,ale já mam Rexe bez vidlic a cajky jsou u Lakýry mno tak to musim stihnout a abych řekl pravdu tak už kvůli tomu nespím

Ale jestli to půjde tak bych si nějaký obídek rezervnul,abych tam nečučel na vaše umaštěný huby jak se ládujou Vepřovym

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

umerne starym lidem chces rict jako minule se mnou? Ty voe... asi starnu rychlejc nez sem cekalMARTY píše:dobre dobre..takze jenen exluzivni dvojluzak first class pro mne a Z .....jinak kdekoli v pohodli umerne starym lidem![]()
![]()

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Zubr píše:Lech píše:Tak já bych prosil na víkend jedno lůžko.Třeba i v 16-ti lůžkovém pokoji.Od vojny jsu zvyklej.Miluju kolektiv.
No to já chci uzamykatelnou chatku, páč když Lech za střízliva prohlásí, že se bude milovat s celým kolektivem, tak co až se pořádně vožere![]()
![]()
To si rád nechám ujít.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Že prej se ti bude hodit, co tě vojna naučí. Ku*va eště že jsem dostal tu modrou knížku.

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
I poslouchat jsem se na vojně naučil, to že občas p*čoviny je taky pravda. Každopádně když teď mám známé co bydlí ve 30ti s maminkou a nemyslím že to do smrti změní, tak si říkám že ta vojna člověku něco přeci jen dala - kluk se většinou postavil na vlastní nohy..
Ale jsme tady dost OT

Ale jsme tady dost OT

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209