Tak to teda jo a docela rychle , bo mimo obec sem min. 2X bez papírůZdrahyZX9R píše:Situace je blbě nelehká... nějaké řešení by to chtělo...

ted mam zas o cem premysletDak-Ninja píše:Tak chlapi já se teda hecnu a tu sklápěcí spz bych vyrobil. Něěco podobného už jsem dělal, jen bych potřeboval vidět origo uchycení a jeho rozměry. Podle toho by se to upravilo nainstalovalo servo pak jen spínač a hurááááMám teď času že...... Toš tak
No myslím , že by to vypadalo následovně : zastaví tě , náhodou přijdou na to , že máš sklápěcí mechanismus , ty máš značku OK, policajt ji chytne,sklopí a pane řidiči........... . A nemáš šanci mu dokázat , že ti to sklopil on a na druhou stranu on ti lehce dokáže , že ji máš sklopenou.marek píše:No to néé, za sklápěcí mechanismus jako takový ti nikdo papíry nesebere. Ale za sklopenou značku jo
.
nerad ti kazím představu, ale ve skutečnosti je to spíš naopak. Za prvé ti nemůže správně ani na motorku nebo auto sáhnout (a nikdo si rozumný to nedělá, aby ho někdo pak neobvinil, že mu to třeba poškrábal), proto představa, že ti značku nějak násilně sklápí je mi dost divná. Za druhé, ani to dokazování není tak jednoduché a z mého pohledu bohužel neplatí, že co řekne policajt do protokolu, nebo u soudu je nezpochybnitelné, v současné době je to spíš naopak.Maverick píše:No myslím , že by to vypadalo následovně : zastaví tě , náhodou přijdou na to , že máš sklápěcí mechanismus , ty máš značku OK, policajt ji chytne,sklopí a pane řidiči........... . A nemáš šanci mu dokázat , že ti to sklopil on a na druhou stranu on ti lehce dokáže , že ji máš sklopenou.marek píše:No to néé, za sklápěcí mechanismus jako takový ti nikdo papíry nesebere. Ale za sklopenou značku jo
.
![]()