Motocykl 2008
daku pojedem z Prahy domu vlakem...a po ceste povyhazujem sedadla z okna a doblijem co pujde ne ????Dak-Ninja píše:No jel bych taky. Zase vidět zelené kawy a v hospodě podvečer zelené ksichtíky to by bylo milé.Pokud by mně dal někdo nocleh, tak bych si snad nějaký odvoz zajistil. Samozřejmně tekuté trnky zato jsou jisté.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No občanku mně eště nezebrali. Tak žeby? Ne vážně se mně nechce jet pozdě v noci vlakem. Už jednou sem dojel až tam kde už mně neplatil lístek. Uvidím jak bude........MARTY píše:daku pojedem z Prahy domu vlakem...a po ceste povyhazujem sedadla z okna a doblijem co pujde ne ????Dak-Ninja píše:No jel bych taky. Zase vidět zelené kawy a v hospodě podvečer zelené ksichtíky to by bylo milé.Pokud by mně dal někdo nocleh, tak bych si snad nějaký odvoz zajistil. Samozřejmně tekuté trnky zato jsou jisté.
![]()
![]()
Dak
CKC -015-
CKC -015-
vezmu auto a jeste toho kdo pojede se mnou rozvezu v noci az domu...z BRNA A ZPET ZA LIDOVYCH 1500 kc na osobu...kdo jede se mnou ???Dak-Ninja píše:No občanku mně eště nezebrali. Tak žeby? Ne vážně se mně nechce jet pozdě v noci vlakem. Už jednou sem dojel až tam kde už mně neplatil lístek. Uvidím jak bude........MARTY píše:daku pojedem z Prahy domu vlakem...a po ceste povyhazujem sedadla z okna a doblijem co pujde ne ????Dak-Ninja píše:No jel bych taky. Zase vidět zelené kawy a v hospodě podvečer zelené ksichtíky to by bylo milé.Pokud by mně dal někdo nocleh, tak bych si snad nějaký odvoz zajistil. Samozřejmně tekuté trnky zato jsou jisté.
![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Ve čtvrtek po výstavě jsem zajistil posezní v restauraci na výstavišti(stejná jako minulý rok)....
Takže odhadem, kolik lidí asi posedí...?
V týdnu výstavy vám mohu dát jídelní lístek, nebo jiné podrobnosti, kdyby někdo byl zvědavý....
tak jak bando?
P.S.: místa je dost(cca 80mist)..., budem mít hospodu jen pro sebe.
Ješte otázka k diskuzi, mám zařídit švédské stoly, kejtu, nebo něco podobného...?
Takže odhadem, kolik lidí asi posedí...?
V týdnu výstavy vám mohu dát jídelní lístek, nebo jiné podrobnosti, kdyby někdo byl zvědavý....
tak jak bando?
P.S.: místa je dost(cca 80mist)..., budem mít hospodu jen pro sebe.

Ješte otázka k diskuzi, mám zařídit švédské stoly, kejtu, nebo něco podobného...?
Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne úte led 22, 2008 18:25:27, celkem upraveno 3 x.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: