všichni majitelé Kawasaki jsou více NEŽ VÍTÁNI!
44 i s tvým, chozé?666S999 píše:20.duben 2008 sraz kolem 10:00 v Londýněbude tam 44 REXŮ!!!
po loňském "debaklu" ve Francii, už nic neříkám... vzhledem k tomu, že mám kde přespat u Eindhovenu, tak pak je to přes Callais a Dover do Londýna "kousek". Už jsem dlouho neudělal nějakou paseku, tak letos, jestli nebude sněžit, tak udělám pár fotek v Londýně...páč tenhle sraz je v neděli a v neděli tu nikdo nedělárudormi píše:44 i s tvým, chozé?666S999 píše:20.duben 2008 sraz kolem 10:00 v Londýněbude tam 44 REXŮ!!!
Co to je za sraz? Dej sem prosím odkaz na stránky, ať se podívám co a jak. Pokud budu mít rexe, tak bych se tam zajel podívat. Není to daleko, takže i časově by to nebylo až tak náročné.DoktorZRX píše:Další ZRX sraz je 15-17 srpna v Německu- Saarland. Z Brna 860 km, přes Plzeň a většina po D A6. Tak co, jedem
Já ten Londýn nedám určitě, ale ten na ten německej bych se zajel podívatPavel Kys píše:Co to je za sraz? Dej sem prosím odkaz na stránky, ať se podívám co a jak. Pokud budu mít rexe, tak bych se tam zajel podívat. Není to daleko, takže i časově by to nebylo až tak náročné.DoktorZRX píše:Další ZRX sraz je 15-17 srpna v Německu- Saarland. Z Brna 860 km, přes Plzeň a většina po D A6. Tak co, jedem
Letos bylo nejtepleji v Holandsku v dubnu 30st!, a v Anglii je hezký počas jak loterie celoročně. (mimochodem, dneska ráno nás předjížděl na Hayabuse bylo 0st...)Pavel Kys píše:Já v dubnu do Anglie určitě nepojedu, je to moc brzy na jaře, to jezdím jen kratší vyjížďky. Spíš uvažuju o srazu v Německu.