Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
- Kuba
- Ghostrider
co jsem na základě fotky mohl asi tak říct, pouze pravdu
na fotce nejsem já, ani moje motorka. Byl jsem v Buchlovicích u kamaráda Lecha a asi 30 m po vjezdu na hlavní komunikaci (z vedlejší) jsem byl zastaven policejní hlídkou, na fotce je člověk, který byl změřen, následně vyfocen a jak jsem vjel na tu hlavní, tak projel zrovna okolo a pak po těch třiceti metrech jsem byl zastaven já, ale to bylo jistě nedopatření, protože jsem vyjížděl z určeného místa, nemohl jsem být změřen já, protože jde o místo na hlavní komunikaci, které je ještě o dalších 30 m zpět, kde jsem se já nemohl nacházet.
PS od vjezdu na hlavní komunikaci až po místo kde jsem byl zastaven jsou keře a zatáčka, tudíž není šance si všimnout zda někdo jede po hlavní, nebo na ní vjel z té vedlejší (zrovna můj případ)
dořešovat se to bude v lednu, ale nevím co vlastně chcou řešit

na fotce nejsem já, ani moje motorka. Byl jsem v Buchlovicích u kamaráda Lecha a asi 30 m po vjezdu na hlavní komunikaci (z vedlejší) jsem byl zastaven policejní hlídkou, na fotce je člověk, který byl změřen, následně vyfocen a jak jsem vjel na tu hlavní, tak projel zrovna okolo a pak po těch třiceti metrech jsem byl zastaven já, ale to bylo jistě nedopatření, protože jsem vyjížděl z určeného místa, nemohl jsem být změřen já, protože jde o místo na hlavní komunikaci, které je ještě o dalších 30 m zpět, kde jsem se já nemohl nacházet.
PS od vjezdu na hlavní komunikaci až po místo kde jsem byl zastaven jsou keře a zatáčka, tudíž není šance si všimnout zda někdo jede po hlavní, nebo na ní vjel z té vedlejší (zrovna můj případ)
dořešovat se to bude v lednu, ale nevím co vlastně chcou řešit

Naposledy upravil(a) Kuba dne stř lis 21, 2007 18:30:30, celkem upraveno 1 x.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
re
s kubou uz mam neco najezdeno...tohle ze je on ????v zadnem pripade...ma naprosto jine obleceni a helmu....
a proc tam nejsem na fotce ja kdyz jsme odjizdeli spolu v zavesu...jako pokazde ????

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
taky
jsem si toho všiml, to nebyl pevný radar, ale fíkovský auto v protisměru...Takhle kvalitní fotky dělali bratři Lumiérové daquerotypieKankX píše:koukal jsem ze ta fotka byla focena z jedouciho auta... alespon tak soudim podle polozky "vlastni rychlost" 81km/h neni to divne???![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Ať už to dopadne jakkoliv, když tě odsoudí, tak to ještě nevypadá tak zle, spíš bych řekl štěstí v neštěstí. Bylo naměřeno 138km/h, tudíž překročeno o 48km/h, to znamená 3body, 2500-5000 pokuta a 1 měsíc bez řidičáku (až 6 měsíců při spáchání 2krát nebo vícekrát v jednom roce). Ale o blbý 2 km/h víc a bylo to za 5 bodů, 5000-10000 pokuta a 6 měsíců až 1 rok bez řidičáku (Podle toho jak se vyspěj a nebo jak hodně je nasereš.).
Takže sezona ti určitě neuteče. Ale i přesto držím palce, aby ses s toho dostal, bez ztráty kytičky. Snad ještě existuje spravedlnost.
Takže sezona ti určitě neuteče. Ale i přesto držím palce, aby ses s toho dostal, bez ztráty kytičky. Snad ještě existuje spravedlnost.
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
- Kuba
- Ghostrider
v lednu mám další stání, ale páč to opravdu nejsem já, protože jsem se na hlavní silnici napojil až za tímto měřeným místem, nejspíše to bude odloženo do ztracena. kamrád Lech určitě bude schopen potvrdit, že jsem s ním měl schůzku v Buchlovicích a v čase někdy před třetí hodinou jsem odtam odjížděl. (uvedl jsem ho do spisu pod jeho přezdívkou, protože jeho pravé jméno opravdu neznám) a to se vlastně známe už dva roky
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R