SKUSENOST SHARK,RSI-RSR2
- zelenina 636
SKUSENOST SHARK,RSI-RSR2
Muzete napsat skusenosti rsi-rsr2
Mam RSF2i a zkusenosti mam dobre i spatne.... Dobre v tom, ze sedela tak jak ma a za ty penize uz je to kompozit, kterej v testech fungoval. Spatne, ze po roce pouzivani ta kozenka na spodu helmy popraskala a netesni uz tak dobre, takze me kolem tvari fucelo do usi. Folie proti mlzeni zevnitr plexi se malinko na krajich odlepila, kdyz jsem odmocoval plexi zvenci -voda zatekla i dovnitr a nejak to na tu folii asi pusobilo. A ted po dvou padech z motorky by to uz chtelo novou. Proste fouknul vitr a bac. Lak prasknul tak, ze se da sloupat pulka helmy a struktura sklolaminatu uz taky neni puvodni. Takze by to chtelo novou. Asi zkusim jinou, ale nevim jestli si pomuzu. Jinak Shark je myslim takovej zlatej stred, pokud nemas na drazsi a lepsi helmu... horsi ala Airoh apod. bych nedoporucoval kvuli bezpecnosti
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- zelenina 636
To řeší kukla a plavecký brejleKankX píše:mame doma taky jednoho SHARKa... prilba je suprove udelana, celkem vse funguje jak ma, jen do ni neskutecne fouka...a to jak me tak manzelce a kazdy mame uplne jinou hlavu, takze tou to asi nebude

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ví vůbec někdo o helmě, do který nefučímisak39 píše:To řeší kukla a plavecký brejleKankX píše:mame doma taky jednoho SHARKa... prilba je suprove udelana, celkem vse funguje jak ma, jen do ni neskutecne fouka...a to jak me tak manzelce a kazdy mame uplne jinou hlavu, takze tou to asi nebude
![]()
![]()
![]()
Taky mi fučí do škopku...

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zase se mi na helmě,do který mi fučelo ,nezamlžovalo plexi!!
Do týhle mi nefučí a teď ,když je chladnějš a zpomalím na 60km/hod,tak jí musím trochu otvírat,mlží se nezamlžitelný plexi...Asi nic není dokonalý...
Jo a v létě mám zase pocit nedostatku kyslíku.Ty větrací otvory nedostačují mý spotřebě...
Taky v aerodynamickým kraválu a odporu jsou dost markantní rozdíly,hlavně pro toho,kdo to občas protáhne...

Do týhle mi nefučí a teď ,když je chladnějš a zpomalím na 60km/hod,tak jí musím trochu otvírat,mlží se nezamlžitelný plexi...Asi nic není dokonalý...

Taky v aerodynamickým kraválu a odporu jsou dost markantní rozdíly,hlavně pro toho,kdo to občas protáhne...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem nejakeho kompozitoveho Probiker z Luise a ta nemela chybu, ticha a nefoukalo (spadla mi vsak na zem z motky a roztristilo se ovladani vetrani). Pak Uvexe hlucna a nefoukalo ale spatne mi sedela. Ted mam HJC FS10 suprove sedi, nemlzi se, nefouka do ni... skoro by clovek rekl ze je skvela, ale neni, dost neprijemne "FICI" a nejvic se to projevuje za kaplickou od Rexe, na uplnem nahaci to nedelaDoktorZRX píše:Ví vůbec někdo o helmě, do který nefučímisak39 píše:To řeší kukla a plavecký brejleKankX píše:mame doma taky jednoho SHARKa... prilba je suprove udelana, celkem vse funguje jak ma, jen do ni neskutecne fouka...a to jak me tak manzelce a kazdy mame uplne jinou hlavu, takze tou to asi nebude
![]()
![]()
![]()
Taky mi fučí do škopku...
Bral bych 2 kousky

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jo jeste jsem zapomel dodat ze moje HJC ma velky bradovy a nosni "racing" deflektor. Ten nosni zpusobuje, ze mam obcas pocit nedostatku vzduchu, zato nedopusti aby si mi treba jen malinko zamlzilo hledi i v tech nejextremejsich podminkach.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam teda Vemar VSR a netahne do ni, ani se nadmerne nemlzi, dokonce bych rekl ze je krasne ticha, proste aerodynamika je na velmi dobre urovni ... Z motorky mi spadla jen jednou a odnesl to jen napraskly horni kousek plastu, ktery neni soucasti hlavni konstrukce helmy ... Nemuzu si ji vynachvalit, Marlborka ma Vemar VSF a taky dobry ... 

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019