G.
Přilby NOLAN
Taky by mě zajímalo kolik to stojí. Já používám už třetí sezónu vysílačku Cobra 725, která funguje jak jako intercom, tak pro komunikaci s jinýma motorkama a můžu říct, že až na občasné poruchy kabeláže jsem s tím docela spokojený. Sakum-prdum to vyšlo na jednu motorku na necelé 2000,-.
ŽIVOT - TO JE EXPERIMENT !!
CKC 555
CKC 555
Na Ebay jsem našel za 679 USD Bluetooth Driver & Passenger complete kitMarťyn píše:Taky by mě zajímalo kolik to stojí. Já používám už třetí sezónu vysílačku Cobra 725, která funguje jak jako intercom, tak pro komunikaci s jinýma motorkama a můžu říct, že až na občasné poruchy kabeláže jsem s tím docela spokojený. Sakum-prdum to vyšlo na jednu motorku na necelé 2000,-.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider

Čéče, čteš mi myšlenky. Já toho moc nenamluvím a tři piva si na motorce dát nemůžumisak39 píše:U motorky se mi líbí, že mě nikdo cestou neotravuje, takže ani nedumám o interkomu, a když někam jedem, jezdíme na dohled, a nikdy nespěcháme tak, aby nešlo v klídku zastavit a povídat... Jooo, to když jel VW s Péťou, tam to mělo svůj význam, na dálkovku...
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160