Příspěvek
od Zdrahy » pon srp 06, 2007 21:46:32
Takže před chvilkou jsem se vrátil z Mostu a podělím se s vámi o pár informací z dnešního závodu.
Jeli jsme v sestave Zdrahy, Marek, Georg a VW a závod v první polovině probíhal dobře. Bohužel cca hodinu a půl před koncem měl Georg ošklivou nehodu v Matadoru a teď hajá v Mosteckém špitlýku s otřesem mozku, naštíplou lopatkou a snad klíční kostí. Doufám, že se kluk jeden dá brzy dohromady, protože mu všichni hrozně moc držíme palce. Pohled na stopky, když zjistíte že čas kdy měl váš kamarád už před pár vteřinami projet kolem boxu minul a místo toho na trať s houkáním vystřelí sanitka a vy čekáte jestli vám neprojel v nějaké skupince a čekáte na další kolo - a nic se neděje je hrozný. Potom přiběhne posel že je Georg v Matadoru a že ho nakládají do sanitky - nikomu bych to nepřál zažít. Lítání okolo, shánění informací, Kuba vyrazil za ním do nemocnice a zase čekání. Jak říkám, takhle jsem se nebál už hrozně dlouho a jsem moc rád, že to dopadlo sice špatně, ale ne ještě hůř.
V rámci týmu jsme se rozhodli hned potom co nám donesl posel transponder z havarované motorky pokusit se zajet alespoň nějaký výsledek a závod dokončit. Bohužel jsme si ještě v té době nevybrali všechnu smůlu, protože jsem těsně před posledním střídáním, cca 20 minut před koncem závodu dostal v levé za Matadorem ukázkový Highslider (podle svědků) a katapultáží jsem letěl střemhlav hlavou napřed před motorku.. shrnuto - kvalitní přilba mi zachránila bezesporu nepříliš kvalitní obsah mé mozkovny, protože je dobitá našrot a já mám ( ipřes helmu) nyní se krásně vybarvující podlitinu na čele.. K tomu do sady obtisk páteřáku na zádech, modré rameno, modré levé stehno a bohužel pravý kotník je v hajz.u a koleno taky bolí jako čert..
No moc se nám nedařilo a k tomu jsme obě naše lásky porouchaly a obě šestky jsou nemocné. Kdyby se vám doma válely nějaké lamináty na 04ku, přepáčká, řidítka, páčky a podobně, pomoc by jsme určitě neodmítli. Na opravu máme necelých pět týdnů, zdroje jsou omezené.. nu co naplat. Držte hlavně palce Georgovi, ať je brzy zase v pořádku a mezi námi!!
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209