Neutral ZX-R
- spake
- Kontaktovat uživatele:
Neutral ZX-R
Ahoj , nemáte někdo zkušenosti s převodovkou na ZX-9R r.v.99 , strašně špatně se tam hledá neutrál, pořád za 1 pak zas za 2 a neutrál ne a ne trefit...
Dá se s tím něco dělat ??
Díky...
ZX9R (99)
Tím přepákováním jsem myslel toto:
na zařazení rychlosti posouváš řadičku o určitou déklu dolu nebo nahoru.
Tak bych si to zkusil zkrátit nebo prodloužit - meli by tam být štelovací matičky.
No a z vlastní zkušenosti. Vymenil jsem si spojkové pružiny a přijde mi, že tam neutral i rychlosti padají líp.

Tak bych si to zkusil zkrátit nebo prodloužit - meli by tam být štelovací matičky.
No a z vlastní zkušenosti. Vymenil jsem si spojkové pružiny a přijde mi, že tam neutral i rychlosti padají líp.
Pálím gumu, ne svou duši..
S těma pružinama to musím potvrdit... neutrál tam jde po výměně za tvrdší líp,ale já měnil kdomě nich i komplet spojku,takže těžko říct co pomohlo víc...noxi600 píše:Tím přepákováním jsem myslel toto:
No a z vlastní zkušenosti. Vymenil jsem si spojkové pružiny a přijde mi, že tam neutral i rychlosti padají líp.![]()
Jinač bud rád,že se tam aspon občas trefíš,u mé bejvalé MZ251 sem tam neutrál za chodu motoru nědostal nikdy