To S-ko je luxusní

naštěstí už jsem měl tu čest zkusit. Nene, pěkně bez ostruh. Většinou do 5t ot/m. Dobře vím, že do té doby je to vlk v rouše beránčím a že po těch 5 to roucho odhazuje.DoktorZRX píše:Neboj, i v originále je rex kousekMMKS píše:kurňa tad všichni tunní jak o dušu. Až se někdy dostanu na vyjížďku tak nebudu stčit ani technikou svojí, ani motorkou
jsem schopen ti za dobrou cenu sehnat Gianelli laďák, kamoš na ZRX 1200 má a je to fakt peckaPavel Kys píše:Zatím se nepouštím do větších akcí. Ale s výfukem bych něco dělat měl!MMKS píše:kurňa tad všichni tunní jak o dušu. Až se někdy dostanu na vyjížďku tak nebudu stčit ani technikou svojí, ani motorkou
Tak se Doktore poděl! Kde máš ty svody vyčíhnutý???DoktorZRX píše:Docela mě to začíná zajímat, ale prvně půjdou svody, vačky počkajCzert ZRX píše:Jo a kucí neslyšeli jste o přestavbě ZRX motoru za použití vačky ze ZZRka?
Kámík by mi měl poslat nějaké stránky kde je to popsáno,prý to s motorem udělá divy!
Mno tak co vy na to???
Domluv s kamošem vyjížďku, ať si to můžu poslechnout. Původně jsem chtěl Kerker, ale nevím, kde ho koupit.Kuba ZRX píše:jsem schopen ti za dobrou cenu sehnat Gianelli laďák, kamoš na ZRXPavel Kys píše:Zatím se nepouštím do větších akcí. Ale s výfukem bych něco dělat měl!MMKS píše:kurňa tad všichni tunní jak o dušu. Až se někdy dostanu na vyjížďku tak nebudu stčit ani technikou svojí, ani motorkou
1200 má a je to fakt pecka