Ahojda lidi, mrzí mě, že jsem první letošní slovenský sraz nestihl - podle fotek a vašich reakcí to bylo super. Nedostal jsem se tam bohužel právě z toho důvodu, že byla Skalka o dva týdny dříve a Kawasaki Day se přesunul do toho samého týdne jako slovenský sraz - zkrátka bylo toho najednou moc + spousta práce...
Tahle debata tady probíhala cca před rokem, kolik akcí je tak nějak akorát, aby jsme se sešli v co největším počtu a aby to bylo zajímavě jak časově, tak místem pořádání. Shodli jsme se na tom, že Skalka bude každý rok, protože to je výroční srázek a vloni byl náš úplně první. Potom na konci léta Mlýnky (vloni Hajenka) protože je na moravě a tak je to tak nějak spravedlivé. Slovenský sraz byl letos první a myslím, že v programu se pro něho i pro další sezony místo určitě najde
Dělat ofiko srazů víc je už trošku zrádné - jak psal VW, na každý se sjede 20 lidí z okolí a pár skalních co mají v tu chvilku čas.. Nikdy se nesjedeme všichni, což je si myslím trochu smutný... Slováci budou jezdit jen na slovensku, moraváci jen na moravě a češi jen tady po čechách...
Program doplňují menší akce typu Orlické hory, dovolená v Rakousích, výkendové výlety na Mariazell, jednodenní vyjížďky.
Když se sjedeme jednou v čechách, jednou na moravě a jednou na slovensku ale všichni, tak to bude paráda