něco veselého a rychle analyzovatelného... Pokus s Zdrahym bude objektivně a konečně uzavřen do max 24hod...SEČ, KORD MEČ A ŠAVLE...marek píše:Tipuju že ani Zdrahy v lihu (nebo podobném lihovarnickém produktu), ani x-kroužek v petroleji (nebo podobném ropném produktu) se nerozpustí. Oba jsou na to stavění a v pohodě to zvládnou. Petrolej, WD, nebo Muc Off - všechno jedno, pokud občas namažeš tak životnost řetězu bude stejně cca 20 000 +- něco málo. A zalená gin nebo fernet, taky všechno jedno, Zdrahyho životnost bude stejně cca 20 panáků +- něco málo.
a oplachnul jsi to poradne vodou po cisteni?misak39 píše:Pověz, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Použil jsem mazadlo dle předváděčky, nasprejoval, otřel několikrát hadrem do sucha, a na Slovač jsem přijel se zasraným kolem, kyvkou, spodním klínem...řatízek byl hezkej, ale vše kolem zaplpaný od mazadla... Copak dělám blbě? Muc čistič je dobrej...( a trošku to připomíná Arvu, taky udělá mléčnou vodu a smrdí podobně...)![]()
Ku cti mazadla je třeba dodat, že řetěz po natočení 980 km (tj po návratu) byl, jako kdybych ho mazal těsně před dojezdem do garážky, takže jak novej, jen to cákání...
Prosím rady kvalifikované, odzkoušené, ať jezdíme se žabičkou čistí, a mastní jen tam kde je třeba.
Nojo... to von dělámisak39 píše:Pověz, kde udělali soudruzi z NDR chybu? Použil jsem mazadlo dle předváděčky, nasprejoval, otřel několikrát hadrem do sucha, a na Slovač jsem přijel se zasraným kolem, kyvkou, spodním klínem...řatízek byl hezkej, ale vše kolem zaplpaný od mazadla... Copak dělám blbě? Muc čistič je dobrej...( a trošku to připomíná Arvu, taky udělá mléčnou vodu a smrdí podobně...)![]()
Ku cti mazadla je třeba dodat, že řetěz po natočení 980 km (tj po návratu) byl, jako kdybych ho mazal těsně před dojezdem do garážky, takže jak novej, jen to cákání...
Prosím rady kvalifikované, odzkoušené, ať jezdíme se žabičkou čistí, a mastní jen tam kde je třeba.