ZRX...
Dovolená
Zdravím pánové. Tak se pomalu rozhoduji kam na dovolenou. A napadlo mě co takhle partička na Rexech ? Já vím, že se vlastně ani neznáme a je to trochu risk s cizíma lidma někam dál vyrazit. Ale na Rexoj musej bejt jen správný borci
Já pojedu ve dvou a měli jsme v plánu jih Francie - Monte Carlo,Nice apod.. Někdy začátkem června řádově na 10 dní. Ale vše je o dohodě. Co vy na to?

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Dovolená
Nazdar, škoda že Rexařům nevyšla v půlce května ta Francie a ZRX sraz. Naplánujeme to na příští rokSamčus píše:Zdravím pánové. Tak se pomalu rozhoduji kam na dovolenou. A napadlo mě co takhle partička na Rexech ? Já vím, že se vlastně ani neznáme a je to trochu risk s cizíma lidma někam dál vyrazit. Ale na Rexoj musej bejt jen správný borciJá pojedu ve dvou a měli jsme v plánu jih Francie - Monte Carlo,Nice apod.. Někdy začátkem června řádově na 10 dní. Ale vše je o dohodě. Co vy na to?

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
japonec
Prosim Vas, nemate nekdo zkusenosti s rexem dovezenym z japonska? Lisi se akorat tim ze ma budik do 180km/h a lze pouzit varovna svetla (vsechny blikace najednou). Najel sem uz asi 4 tisice, je to super stroj (na silnici po jawe 350, krom endur), ale nevim, jestli to ma jet tak jak to jede. Rychle to smazi pres dveste v poho, ale ocekaval sem teda brutalnejsi zatah od spodku, nemuze to byt nahodou nejaka seskrcena verze? Omezovac sem zadnej nezaregistroval, spis me napadlo, ze by mohlo byt neco v difuzoru, co? Jinak sem max spokojenej, je to zelenej lawson. Myslim si teda, ze to jak to jede odpovida tak tezky motorce a vykonu sta kobyl, ale...kroutak na me druhe motce (KTM LC4) je kolem 50Nm papirove, vaha asi 140, Rex nema ani dvojnasobek vahy ale ma dvojnasobnej kroutak, ale pocitove je enduro na akceleraci divocejsi, fakt sem z toho jelen a nechce se mi nic rozebirat. Snad mi pomuzete objasnit vse na doktorove svatbe.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ASI
to bude škrcený...protože! zátah má Eddie brutální, když si nelehneš na budíky, tak se v poho při rozjezdu zvedá.Ale to bez rozebrání nedáš...jak je škrcení dělané nevím...sorry...variant může být víc. Od Pelhřimova je blízko RP tuning, maj brzdu, mohli by změřit, event poradit...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
problém
Někdo něco takového řešil s zxr 400 co byla japonská verze.Nějaký snímač byl pod ručičkou tachometru.Ale tam byl problém že mu to nejelo "rychlejš" než evropská verze.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Re: problém
Tam šlo o to, že při 180km/h se to zastavilo a víc nejelo. Honzis píše že 200km/h není problém překonat, tento problém to asi nebude. Napadlo mě, zda motorka není škrcená na 98koní, ale otevřenej Rex, nemá o mnoho více koní.Lech píše:Někdo něco takového řešil s zxr 400 co byla japonská verze.Nějaký snímač byl pod ručičkou tachometru.Ale tam byl problém že mu to nejelo "rychlejš" než evropská verze.
Napadlo mě, zkusit nechat seřídit motor, nebo spočítat kolik má zubů kolečko a rozeta.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
japonec
nekde sem se snad docetl, ze japonsky verze maj asi tech 98 kobyl, coz neni az zas takovej rozdil od evropsky verze, nicmene asi si to necham promerit az bude cas a penize, diky za komentare, predpokladam, ze budete vsichni na ty svatbe, tak to tam muzem poresit
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Klucíííí!!!
v ČMN, 20.4. je inzerát:
"Nepředpokládám, že by nějaká roštěnka pilotovala ZRX, takže pánové, co takhle udělat malý srázek v ČR?"
JE TAM UVEDEN TELEFON: 739 460 755...
ten člověk neví, že sraz Rexů JE!!! a to!!!: Ve Žďáru n S, novomanželům Doktorovým se dělá výřad a špalír REXŮ před radnicí!!! Rexaři povinná účast... datum a hoďku známe! je to v té brožuře!
"Nepředpokládám, že by nějaká roštěnka pilotovala ZRX, takže pánové, co takhle udělat malý srázek v ČR?"
JE TAM UVEDEN TELEFON: 739 460 755...
ten člověk neví, že sraz Rexů JE!!! a to!!!: Ve Žďáru n S, novomanželům Doktorovým se dělá výřad a špalír REXŮ před radnicí!!! Rexaři povinná účast... datum a hoďku známe! je to v té brožuře!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
za hranice všedních dní....
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______