co tohle: http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=134219MMKS píše:už jsem Kubovi psal že to beru všema 10i. Už aby to bylo doma, protože sezóna pomalu začíná, ale hlavně ty nervy, kterou vybrat, večer kvůli tomu ani nsepím.
ZRX...
Do toho bych nešel....Kuba ZRX píše:co tohle: http://bazar.motorkari.cz/?cId=inzerat- ... atu=134219MMKS píše:už jsem Kubovi psal že to beru všema 10i. Už aby to bylo doma, protože sezóna pomalu začíná, ale hlavně ty nervy, kterou vybrat, večer kvůli tomu ani nsepím.
Vypadá, že je poskládaný dost na rychlo....
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
v žádném případě. Bez budíků s tím stavem kilometrů atd. jsou ty moje nabídky o dost lepší. Jediné plus je že je černá. A taky se mi to nějak nezdá, myslím, že už prodával dvě a byli si dost podobné,ale nerad bych mu křivdil, už jsem toho fakt prolezl dost (virtuálně).
Ještě mě má koncem týdne dát vědět jedem maník tady od nás, co je tahá, ale moc tomu šancí nedávám a hlavně chtěl bych už jezdit a ne jen pořád něco zařizovat. Už bych chtěl něco konkrétního.
Touto dobou by měl Doktor ZRX okukovat tu červenou, tak čekám co k ní řekne za reference. Jestli bude dobrá tak fajn, aspoň se budu víc těšit, jestli řekne abych do ní nechodil, tak taky neva, mám ještě dvě a tak neztratím čas okukováním jedné která za to nestojí.
Ještě mě má koncem týdne dát vědět jedem maník tady od nás, co je tahá, ale moc tomu šancí nedávám a hlavně chtěl bych už jezdit a ne jen pořád něco zařizovat. Už bych chtěl něco konkrétního.
Touto dobou by měl Doktor ZRX okukovat tu červenou, tak čekám co k ní řekne za reference. Jestli bude dobrá tak fajn, aspoň se budu víc těšit, jestli řekne abych do ní nechodil, tak taky neva, mám ještě dvě a tak neztratím čas okukováním jedné která za to nestojí.
- DoktorZRX
- Ghostrider
Přesně tak, dnes jsem rexe viděl a líbí se i mě a ten zvuk...parádaMMKS píše:v žádném případě. Bez budíků s tím stavem kilometrů atd. jsou ty moje nabídky o dost lepší. Jediné plus je že je černá. A taky se mi to nějak nezdá, myslím, že už prodával dvě a byli si dost podobné,ale nerad bych mu křivdil, už jsem toho fakt prolezl dost (virtuálně).

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jj!!!
Kamile, mě stojí nejen v garáži, a taky z toho pomalu nespím...Kamil Pitt píše:A co teprve až ti bude stát v garáži.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: jj!!!
Chozé, stihneš tu neděli 1. dubna v ZR666S999 píše:Kamile, mě stojí nejen v garáži, a taky z toho pomalu nespím...Kamil Pitt píše:A co teprve až ti bude stát v garáži.![]()
. Už se těším domů, abych ho projel...Aby chudinka tam dlouho nemusel stát...

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Doktore!
Bezva.Počasí musí klapnout666S999 píše:jestli nebude pršet, tak budu 1.4. NA MÍSTĚ!!!

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160