mám fotky přímo od majitele (té druhé z Janova), prý to tam měl dané tak nějak z kamarádšovtu a má ji doma. Na těch vypadá líp, zkusím je někde vyvěsit. Taky ta cena už je příznivější, prý by jsem se domluvili kolem 90t (snad mi ji teď nikdo nevyfoukne

). S tím, že vypadala omšele si mě dal brouka do hlavy, majitel mi tvrdil, co tam teď dával do pucu, nový olje do tlumičů, vyhřívané rukojeti, nastříkat svody...
Ta zelená vypadá líp, ale jak jste psali je asi kompletně po laku. Má najetých dle inzerátu 26t km což by bylo přijatelnější a pravdu asi u těchto inzerátů těžko zjistím (tím nechci hanit majitele, třeba to taky neví).
Ale je zase dražší a ten kufr taky něco stojí a protože budu s pěnězi na hraně (respektive všechno půjčka) tak i toto musím počítat a i blbých 5 tyček navíc jsou třeba jedna helma.
Jinak budu vyhukaný asi z každé motorky a z takové bestie obzvlášť. Ale stále doufám, že nemám v hlavě úplně nas..no abych to honil hned od začátku. Popravě to honit nechci nikdy, stačí mě vědět, že to motorka dokáže. Nechci aby to vyznělo, že si chci léčit mindráky, ale mám 195 cm a 107 kg živé váhy, k tomu moje - i když maličká - manželka, bágly atd. a tak se výkon užije. Taky na něco menšího bych se asi špatně poskládal, dneska jsem náhodou stál u ZX9 r.v. 02 a ty kolena bych měl pomalu nad nádrží. Proto jsem taky rád, že by tam se mnou KUBA ZRX zajel, protože bych neměl ani odvahu na tu cizí motorku sednout a stejně bych prd poznal. Počítám spíš s tím, že by mě ji někdo zkušený odvezl po vlastní, nebo naložil na vlek a pomalu doma, kde to znám, objížděl okresky, aby jsme si na sebe zvykli.
Jinak jsme 10 km od Břeclavi, takže servis za rohem.