ZRX...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČMN
Vem ten časák o Rexovi na srazík mezi vánoci!!! rád si to přečtu!!! dík honzíku!!!Honza-Zed píše:V nejnovějších ČMN je v sekáči Rexík, tak si to přečtěte....
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- BULDOK ZXR
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
- DoktorZRX
- Ghostrider
ČMN
Dík Honzo za info,hned jsem pro ně letěl
A souhlasím s textem:Kdo ale miluje osmdesátá léta a oželí pár hypermoderností,ten si v téhle holce zalíbení najde.Počítejte ale s tím,že bude vždycky domina a vy ten podřízený...
6S9-i já vezmu nějaký testy rexů v původním Motoráji,Motocyklu a Čmn
A když budeš dělat ty svody,nechceš se trochu inspirovat

6S9-i já vezmu nějaký testy rexů v původním Motoráji,Motocyklu a Čmn

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČMN
doktore, máš recht, trubek je tam pár decimetrů, ty by vyšly levně... ale co turbolader...DoktorZRX píše:Dík Honzo za info,hned jsem pro ně letělA souhlasím s textem:Kdo ale miluje osmdesátá léta a oželí pár hypermoderností,ten si v téhle holce zalíbení najde.Počítejte ale s tím,že bude vždycky domina a vy ten podřízený...
6S9-i já vezmu nějaký testy rexů v původním Motoráji,Motocyklu a ČmnA když budeš dělat ty svody,nechceš se trochu inspirovat
![]()
![]()

kámoš prodával GPz 750turbo 2x, a vždy novému zájemci kladl na srdce: S PLYNEM V ZATÁČCE NEKOKETUJ!!! ( a do 2 měsíců se na tom vysekali- v 6ti tisících tomu chytly saze, a bylo vygumováno

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Mám v tom guláš
V těch čmn píšou že 12tky maj už montovaný nerezový svody, ale co se dívám na inzeráty tak tam jsou dvanáctky bez nerezu.
Nevíte od jakýho roku se začli montovat v sérii? A nedáváli je jen na model zrx1200r? Páč na zrx1200s jsem je ještě neviděl?
ps: SE MI TO ZRX LÍBÍ ČÍM DÁL VÍC
Nevíte od jakýho roku se začli montovat v sérii? A nedáváli je jen na model zrx1200r? Páč na zrx1200s jsem je ještě neviděl?
ps: SE MI TO ZRX LÍBÍ ČÍM DÁL VÍC

-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
CMN - Nevychovaná Kawasaki ZRX 11OO/ 1200 R
Tak jsem přečetl ten článek a některé věty se mě moc nelíbí. Z vlastních zkušeností nemůžu moc oponovat autorovi, protože jsem Rexe koupil v půli listopadu a mám najeto jen 600 km. Byl bych rád kdyby někdo z majitelů Rexů ktomu něco tady napsal. Mě se nezdá pojednání o ceně, průjezdu dlouhých zatáček, špatné dílenské zpracování a pod. Navíc to z převážné části opsali z vebu Automotorevue a to doslovně.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: CMN - Nevychovaná Kawasaki ZRX 11OO/ 1200 R
Pavle, kecům v jakýmkoli časáku věřím jen z 25%, když mi dáš adresu, tak Ti můžu poslat desítky stránek (z papírových pokeců o REXECH)nerez trubky začli dávat 2005, nevím (cca). Prohlížel jsem www.mobile .de, a některý 2004, maj ještě černý roury... Vzhledem k tomu že jsem ty ČMNa nečet, tak nemohu oponovat pisálkovi. ALE: REX je moje modla a motka snů, vidím na něm chybičky, ale klady převažují95%!!! Jediná vada Rexe, neodpouští a nepromíjí chyby jezdci ( je to mastodontmusclemachinePavel Kys píše:Tak jsem přečetl ten článek a některé věty se mě moc nelíbí. Z vlastních zkušeností nemůžu moc oponovat autorovi, protože jsem Rexe koupil v půli listopadu a mám najeto jen 600 km. Byl bych rád kdyby někdo z majitelů Rexů ktomu něco tady napsal. Mě se nezdá pojednání o ceně, průjezdu dlouhých zatáček, špatné dílenské zpracování a pod. Navíc to z převážné části opsali z vebu Automotorevue a to doslovně.

ZRX MY CHOICE- REX MÁ VOLBA!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
CMN ...
Ty svody, to je další otázka. Při výběru motorky jsem viděl ročníky 2004, které měli výf. svody v nerezu a taky motorku se zahnědlýma svodama. Je otázkou, jestli to někdo neměnil, a taky v jakém stavu bude nerez po 50000 km.
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: CMN ...
já jsem moje černý 2x za sezónu trochu stříkl vypalovačkou, jak se budeš starat, takový budou... no a ještě chci dát bugspoiler, výfuky budou schovaný(trochu na pohled a trochu před kamínky) ale nerez je držák!!! sondoval jsem cenu komplet trubky v ASKO KAWA cca 40litrů, v RP tuning do 18litrů..Pavel Kys píše:Ty svody, to je další otázka. Při výběru motorky jsem viděl ročníky 2004, které měli výf. svody v nerezu a taky motorku se zahnědlýma svodama. Je otázkou, jestli to někdo neměnil, a taky v jakém stavu bude nerez po 50000 km.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider
Zdar Kingu,dlouho jses neozval,máš se
A teď k článku v Čmn:Souhlasím akorát s nadpisem a o historii modelu.Co neberu,je osobní názor majitele(pokuď je jeho ten červenej rex co je tak zasr..anej a špinavej - to zadní kolo snad ani jednou nemyl - tak se nediví ,že je to tak napsaný.Mě se vlnil v táhlý zatáčce akorát jednou...a bylo to tím,že jsem mel v zadní gumě tlak jen 1.5.Od te doby nic.O ceně se bavit radši nebudu.Když budu chtít rychle prodat je jasný,že musím jít dolu a to u každý.A že není možný mít naleštěnou kyvku
Moje i po nastříkání řetězu a delší jízdě vypadá 1A.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160