Plastické samolepy CKAWAC!!!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak JJJJJOOOOO!!!
budou to teda dle odezvy 5cm elipsa a na Vánoce budou, na srazík je vezmu! Díky, že se hlásíte!!! Těším se na Vás
, už za měsíc se uvidíme 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Panečku, Doktore!!!
ses nějak rozšouplDoktorZRX píše:4 kousky

A kdo dřív přijde, si dřív nalepí...

Měj se!!! Jo: bloumal jsem po netu a našel jsem nádhernýho Edíka... kurňa, mít love pohromadě, tak pro něj jedu

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jiří...
fotečka nebudeGEORG píše:byla by nějaká fotečka, abych měl představu, jak to bude ve finále vypadat??
Díky, G

Teď si radši představuju něco úúúúúplně jinýho....

A PRO OSTATNÍ: u nás maj OMEZENÝ počet reflexních samolepek s vyobrazením bikera na silniční mašině (délka cca12cm, podklad reflex bílá, obrázek černě,dole nápis biker, jak se dávaj na auto, NA ZADNÍ KONEC AUTA, POBLÍŽ SPZky, tak aby To bylo vidět, když za tím autem jedete.... kdo tam jako sedí za volantem...) aby měl někdo představu---- snad si TO dokáže představit i GEORGE:P , několik bych Vám je taky vzal na srazík mezi svátky, ale ne aby mi zbyly doma, Jana Kawa chce 2 ks... takže tam půjdu určo...Jóóóóóóóó a cena:_____________________________cca 50kč

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak bych poprosil tak 4ks. kdyby jich bylo malo na osobu taxe spokojim i se 2, kdyby nahodou zbyly tak si jich vezmu i 5Honza-Zed píše:Vzal bych si prosím ještě 4kousky, jestli jich bude dostatek...Pražákům kteří se nedostanou do sklípku to vemu, tak si napište kolik toho chcete a já budu doufat že se mi to vejde do auta.

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
-
- Ghostrider