Mlýnky 2026 - nebudou? (vyjádřete se)

Všechny akce našeho Kawa klubu
Odpovědět
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Mlýnky 2026 - nebudou? (vyjádřete se)

Příspěvek od KankX » pon říj 06, 2025 09:43:28

Ahoj.
Již několikátým rokem řeším, jestli dále budeme pořádat sraz MLÝNKY.
Po letošních peripetiích s ubytováním, kdy námi dojednaný termín, který je deset let stále stejný a to "první víkend v září", nám byl 14 dní před konáním srazu "zrušen" s tím, že to přehlédli a vybrali zálohu na tento víkend již od jiné skupiny, přichází studená sprcha s nabídkou termínu na příští rok "Šel by termín buď 28.-30.8. nebo 11.-13.9.2026."

Pravděpodobně nás tam tedy již nechtějí a já se nemíním dohadovat ani doprošovat.
Nabízím v obvyklém termínu uspořádání srazu na novém místě.
Předem říkám, že to nebude na Moravě (máme to s Blankou trochu z ruky) a tak s tím zároveň padá návštěva Velehradu.

A teď vás prosím o vyjádření.
Napište sem, jak si to dále představujete, případně nějaké nápady, doporučení...
Následně vaše příspěvky vyhodnotíme, pokud tu nebude žádná diskuze, je to pro mě jasný signál, že není potřeba nadále něco vymýšlet a můžu si o tomto víkendu udělat sólo výlet po krásách ČR.
.
mlynky_2011.jpg
mlynky_2011.jpg (280.57 KiB) Zobrazeno 115 x
fotka z Mlýnků 2011
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

pidaDc
Easy rider
Easy rider

Re: Mlýnky 2026 - nebudou? (vyjádřete se)

Příspěvek od pidaDc » pon říj 06, 2025 10:31:22

Já bych to tam ještě jednou zkusil v tom termínu na konci srpna. Protože vy to jinak uděláte v Teplicích a to je pro mne moc blízko :D :D :D
ZH2 SE 2022 :mrgreen: :mrgreen:
ZZR 1400 - 2006 :finga:

ZZR 1400 Performance
ZZR 1100

CKC 1603

pidaDc
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od pidaDc » pon říj 06, 2025 10:54:25

Ted vážně,
je pravda, že Jitka (majitelka) už dlouho mluví o tom, že to chtějí prodat a evidentně je to nebaví a bude to tam čím dál horší. Tak co nezkusit nějaký z areálů, který nám ukazoval Panda na ZZR srazu? je to uprostřed republiky, tak snad nikdo nebude remcat, že to má daleko. A tombolu bych zachoval a výtěžek bych do Velehradu poslal.
ZH2 SE 2022 :mrgreen: :mrgreen:
ZZR 1400 - 2006 :finga:

ZZR 1400 Performance
ZZR 1100

CKC 1603

Vladicek83

Příspěvek od Vladicek83 » pon říj 06, 2025 11:10:21

Můj návrh je že by se to mělo udělat někde v okolí jelikož ta tradice s Velehradem a těma lidma v chráněném bydlení kteří se každý rok těší až přijedeme by měla být zachována. Není správné jim to brát. Jsou to pro ně druhé vánoce a já bych jim tu radost rozhodně nechtěl vzít.

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » pon říj 06, 2025 16:05:44

Vladicek83 píše: pon říj 06, 2025 11:10:21 Můj návrh je že by se to mělo udělat někde v okolí jelikož ta tradice s Velehradem a těma lidma v chráněném bydlení kteří se každý rok těší až přijedeme by měla být zachována. Není správné jim to brát. Jsou to pro ně druhé vánoce a já bych jim tu radost rozhodně nechtěl vzít.
Přesně. V okolí je dost dalších míst kde by sa to dalo udělat a tím zachovat aj návštěvu Velehradu. Klidně hledáním místa pomožu.
Dak
CKC -015-

Pavel Alenka

Příspěvek od Pavel Alenka » pon říj 06, 2025 18:00:16

Ahoj. Nejezdím na Mlýnky tak dlouho jako ostatní, ale dovolím si sem také napsat svůj názor. Jestliže byl letos již osmnáctý ročník, tak to pro mě představuje kus práce a úsilí všech, kdo se na organizování toho srazu od začátku podílí a zároveň všech, kteří se každý rok snaží dorazit a tím tento sraz udržovat při životě. Dohromady se tam prostě vždycky sejde parta super lidí na které se vždycky moc těšíme. A i přesto, že jsem taková huba nevymáchaná a možná to nevypadá, ale já vás fakt mám všechny rád, xichti. A to ještě ani nemluvím o té skvělé myšlence s tou tombolou a z té vzniklé alespoň malé pomoci pro holky na Velehradě. Samozřejmě vnímám, že s těma trotlíkama na penzionu to je rok od roku horší, ale kurva jezdíme všichni na Kawasaki. To znamená, že nás jen tak něco nerozhází. Třeba já taky každej rok vím, že tam přijede Kohout s Píďou a budou se mě snažit otrávit tím jejich modrozeleným tlamolepem. Mohl bych se na to vysrat, ale ne .....já se prostě kousnu a přijedu.
Prostě chci tím říct, že za mě bych to s nima ještě zkusil a když už je to takhle rozjetý, tak si ten sraz zaslouží dotáhnout to aspoň do toho DVACÁTÉHO ročníku. Potom pokud by se to třeba na tom ubytku ještě nějakým způsobem zhoršovalo, tak bych tuhle otázku změny otevřel.
Pokud dojdete k tomu, že změna je nutná ( třeba to většina vidí jinak), byl bych pro lokalitu na dostřel Velehradu, aby mohla být tradice zachována. Nicméně kdyby ani tohle nedopadlo, tak já si za váma dojedu kamkoli, prostě se mě nezbavíte.
Samozřejmě pravda je taková, že já jsem pro aby to tam zůstalo z jedinýho důvodu a to, že mám strašnou prdel z toho, že Kaňka a Píďa to tam maji 400 kiláků :lol: :lol: :lol: . Blaničko tebe je mi samozřejmě líto. :wink:

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 06, 2025 19:44:24

1. tady nejde o to že bychom chtěli odejít z Mlýnků, tady jde o to, že nás tam asi nechtějí, když vědí, že se sraz koná každý rok první víkend v září... jednak je to tradice, jednak to má i svoje opodstatnění z důvodu dovolených a také jsou mezi námi tací, co si na ten víkend rezervují volno a nesledují příliš co se děje a pak se diví, že je to jindy a že tedy nemohou.... celé roky jsme ten termín tloukli lidem do hlavy

2. tombola a návštěva Velehradu k tomu samozřejmě patří, ale pro nás je složité domlouvat něco nového s lidmi které neznáme přes celou republiku, takže určitě je možnost aby se organizace ujal někdo více místní... my to vážně nebudeme a nehledejte v tom nic špatného, prostě máme rádi věci pod kontrolou a tady by to bylo tak trochu mimo

a pro Píďu... neboj v Teplicích ne, ale měli jsme něco vyhlídnutého v Ludvíkovicích :-D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » pon říj 06, 2025 19:47:42

Teď sem mluvil s Jitkou (vedoucí Mlýnky) a problém je ten, že každý rok tam má bandu 150 lidí, kteří odjížděli v pátek ráno. My jsme prijížděli odpoledne. Míjeli jsme se. Příští rok chcou byt až do soboty. A to je ten problém. Proto nám nabídla ty jiné termíny. Má nás ráda a proto mě slíbila, že jim eště zavolá a pokusí sa snima dohodnůt. Proto nám nabídla ty druhé termíny, pokud by to nevyšlo. Ten první termín je podle mě eště gutt. Ten druhý ani omylem. Pro ně je 150 lidí docela existenční kšeft v dnešní době. Ale udělá pro to maximum aby sme mohli dojet. Toš tak
Dak
CKC -015-

Odpovědět