Zkontrolujte si, zda ve výše uvedeném seznamu jste správně napsaní.
Penzion nevaří!!!, a jídlo dováží, musím napsat přesný počet, který se musí zaplatit.
Cena za noc se stravou je stejná jako loni a to 660,-/den
Žádám všechny, aby mi poslali zálohu což je 1/2 ceny (při 1 noci 330,-/1 osoba. při 2 nocích 660/1 osoba), záloha kryje cenu jídla cena jídla.
Č.ú.: 225220485/0600 - do poznámky příjemce uveďte vaše jméno, nebo přezdívku, pod kterou jste na výše uvedeném seznamu
Výběr jídla mi napište buď na tel: 725 716 254 (sms, WhatApp, Viber, messenger), nebo na david.limbersky@centrum.cz
NEPIŠTE MI TO DO FÓRA
pá: A) pečené kuře s rýží
B) svíčková s knedlíkem
Druhá večeře – tatarák s topinkami, ten, kdo tatarák fakt nedá, tak bude obložený talíř
so: A) řízek s bramborem
B) plněné uzené knedlíky se zelím
Druhá večeře – guláš s chlebem
akt. 11.06.2025
vyjížďka:
Obrovské díky Vláďovi Uherovi, který ji pro nás připravil

Předpokládám start z Čenkovic nejpozději v 10 hodin,
po dotankování v Lanškrouně bychom měli být ve Šternberku asi ve 12:15.
Na oběd jsme vybrali restauraci Starý Knor na Horním Náměstí, parkovat se dá pohodlně na parkovišti u sportovní haly, je to 150 m pěšky.
S očekáváním pěkného počasí jsem zamluvil celou zahrádku na dvorku restaurace. Ceny jsou lidové. Pokud si vybereme z "hotovek" bude obsluha rychlá, docela to tam frčí. V restauraci jim stačí do čtvrtka potvrdit, že přijedeme a přibližný počet lidí.
Ve Šternberku bychom si mohli udělat společnou fotku na startu Ecce Homo, není tam ale příliš mnoho prostoru.
Další zastávky jsou Velký Roudný (s výstupem na rozhlednu, 850m pěšky - podle počasí) a případně na Skřítku, tady by se také dala udělat společná fotka, je to nejvyšší bod trasy.
Trasa pod QR kódem
Díky moc Vláďo