tlumič řízení
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale je taky fakt, ze nase silnice jsou cim dal horsi, a moje motorka je pomerne dost lehka a nektery nerovnosti na silnici ji opravdu dokazou rozhodit...Je teda fakt, ze driv, nez si koupim tlumic rizeni, radci bych si to odzkousel...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
no abych rekl taky svuj nazor tak si myslim ze na ty nase cesty je to docela dobry....vsak vite je to tu sama dira a nejednou sem malem spadl kvuli tomu ze se mi stocily riditka......cesty sou na picu tak o tom taky uvazuju ze ho poridim....kdo zazil na vlastni kuzi co je rozklepani riditek se mnou bude souhlasit ze je to dobra vec....pokud to clovek nezazil tak nevi ale neni to prdel.neda se to udrzet jde to z jedne strany na druhou a nez clovek zareaguje tak je ma zas na druhe strane takze proste kmitaj...je to sileny a uz bych to nerad nekdy zazil...
proste rikam ze ja jdu do toho

proste rikam ze ja jdu do toho

- dworakmirek
- Easy rider
kámoš ho měl a říkal bez tlumiče ani ránu, skoušel jsem to a je to mazec, měl to na R1 nějakej sportovní kterej se dotahoval a plynule něnil odpor, při té nejtvrdší poloze se člověk musel pěkně zapřít aby s tim pohnul , říkal že nejhorší bez toho tlumiče byly zatáčky kdy se trochu nadzvedlo kolo a už to kmitalo při dopadu, a aji ze zadního na zem,o hodně se to lepšilo, musí být kvalitní a pomuže to, mohu jen doporučit, kdybych měl silnicu, tak bych si ho tam dal
na enduru mi to drží 21 kolo a na motardu sou pořádny řidítka 

KLR 650 ,,98" no problem
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny. No můj kamarád jezdí na er-5ce a jednou při zatáčení jel asi okolo 120km jse mu rosklepaly řídítka no a jak to tak bývá musel srovnat ale pořád byl v zatáčce takže co jiného než jse připravit na pád. Asi o 10cm minul betonový sloupek. Stalo se to na trase Staré Město - Nedakonice. Takže jsi myslím že tlumič řízení je potřebný kor na ty naše tankodromy.
Kawasaki ZXR 400 r.v.91
Červený Drak
Červený Drak
Dřív jsem si myslel že tlumič řízení je zbytečná věc a vyhozený peníze,loni jsem koupil zx6r 02 už vybavenou tímto "nesmyslem". Letos jsem párkrát vyrazil na brněnskej okruh a jednou se mi stalo,že mi v náklonu ujelo přední kolo,pak se znova chytlo a rozkmytaly se mi řídítka takovým způsobem,že jsem jen čekal až si ustelu. Po asi 3 kmitech na každou stranu se zničehonic řídítka srovnaly. A na našich silnicích se hodí taky,samá díra,hrbol většinu vibrací pochytá hned na začátku.Celkově jse jízda s tlumičem klidnější a není pravda,že řízení s ním jde víc ztuha.Lepší investovat pár tisíc těd,než pak opravovat motorku a možná i sebe.
No ja si ho asi taky poridim - neni to nic drahyho a ja uz si jednou hubu kvuli necemu podobnymu malem rozbil -na konci zatacky sem chytil valchu nebo nejakou nerovnost a riditka se mi rozskakali tak, ze mi je to vyhodilo z ruky... nastesti sem to ve vzduchu srovnal a po dopadu se vratil zpet na silnici. Nikomu bych to nepral. Fakt je to urco dulezitej bezpecnostni prvek
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- pavelik_cz
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Už ho taky vybírám a nejlevnější sem našel zde : http://www.wkmoto.cz/eshop.php?idobjekt=156
Nindžááá ZX10R,04
Nindžááá ZX10R,04