...dneska by to slo
Re: ...dneska by to slo
myslím že tohle si klidně nechám ujít 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
Souhlas, to bych raději snědl vlastní......Tilda píše:myslím že tohle si klidně nechám ujít

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Dám tak od 11 hod. dálekomínovku - Lib,Č Lípa, Litoměřice, Most , Horní Jiřetín a pak se uvidí kudy zpět. Kdyby někdo ještě nenazul zimáky, tak je doprovod vítaný. 

od 49,9 do 1199 ccm
trasa hezká, ale tak nějak na špatnou stranu...Méďa píše:Dám tak od 11 hod. dálekomínovku - Lib,Č Lípa, Litoměřice, Most , Horní Jiřetín a pak se uvidí kudy zpět. Kdyby někdo ještě nenazul zimáky, tak je doprovod vítaný.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
a na mě moc dlouhá, na dnešek mám v plánu trasu která se dá zvládnout na jednu nádrž a bez přestávky. protože jsem si rexe včera vyzvednul ze servisu a dnes už zase nenastartoval, takže jakmile nastartuju, už nesmím vypnout motor 

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Princ Charles prý kdysi řekl hezkou věc.... "Tak to snad raději pojedu autobusem" 

Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Musel jsem se z toho vyspat
1.ne jedna Tildova nádrž-ale dvě plné nádrže
2.najeto km, jak na Jawě za celý rok
3.z Litvínova pršelo skoro až domů
ne ne ne- vyjížďka byla super, Zubr a Jindřiška prima rychlý doprovod a to, že večer pršelo k tomu přeci patří

1.ne jedna Tildova nádrž-ale dvě plné nádrže
2.najeto km, jak na Jawě za celý rok
3.z Litvínova pršelo skoro až domů
ne ne ne- vyjížďka byla super, Zubr a Jindřiška prima rychlý doprovod a to, že večer pršelo k tomu přeci patří

od 49,9 do 1199 ccm
- Blacky
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
fiiha, dnes to ale vypada paradne, slunicko zatim 16 st. hlasej 18. Asi kolem 13Hod vyrazime s mladou provetrat IXIL 

proces výběru - RS???
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
EX - K Vulcan S 2016 Willi
EX - K Z750R 2012 spark black
CKC#1597
Sobotní projíždka s Méďou super, bavilo mě to i na vodě
. Dneska hned jak jsme se ráno spamatovali,tak už jsme zase seděli na mašině
. A bylo z toho nějakých 300km. Ale jak jsem včera jezdil rychle na vodě, tak jsem si asi namočil vzduchovej filtr, prostě si holka lokla vodu a dneska prvnich 20km nechtěla tahat. Pak už zase letěla, jako blesk.
Jj, bylo to super a je škoda, že zase klepe na dveře zima.

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Tak to já se vrátil k dvoutaktu-tomu zima nevadíZubr píše:Sobotní projíždka s Méďou super, bavilo mě to i na vodě. Dneska hned jak jsme se ráno spamatovali,tak už jsme zase seděli na mašině
. A bylo z toho nějakých 300km. Ale jak jsem včera jezdil rychle na vodě, tak jsem si asi namočil vzduchovej filtr, prostě si holka lokla vodu a dneska prvnich 20km nechtěla tahat. Pak už zase letěla, jako blesk.

od 49,9 do 1199 ccm
Dvoutaktu určitě ne, ale co na to budou řikat tvá kolena?Méďa píše:Tak to já se vrátil k dvoutaktu-tomu zima nevadíZubr píše:Sobotní projíždka s Méďou super, bavilo mě to i na vodě. Dneska hned jak jsme se ráno spamatovali,tak už jsme zase seděli na mašině

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
Zrovna jsem si včera říkal, jestli se na 350/368 dělalo to obrovský plégo a někdo ho nemá doma lademZubr píše:Dvoutaktu určitě ne, ale co na to budou řikat tvá kolena?Méďa píše:Tak to já se vrátil k dvoutaktu-tomu zima nevadíZubr píše:Sobotní projíždka s Méďou super, bavilo mě to i na vodě. Dneska hned jak jsme se ráno spamatovali,tak už jsme zase seděli na mašině
Však na stáří to poznáš.

od 49,9 do 1199 ccm
Zrovna jsem si včera říkal, jestli se na 350/368 dělalo to obrovský plégo a někdo ho nemá doma ladem
[/quote]
Obrovský pléga mám dvě na esko, prosám Ti to i s kapotama a můžeš z toho udělat ZRX 350 eS

Obrovský pléga mám dvě na esko, prosám Ti to i s kapotama a můžeš z toho udělat ZRX 350 eS
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
a já bych někde našel laminátový revmaplechy na třindu, ovšem na starou 353...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Nějak mi tam nesedí ten laminát- v té době to mohl být maximálně bakelit -nadčasovej. Nemáš ty náhodou, ale úplně náhodou ty "plechy" na novější?misak39 píše:a já bych někde našel laminátový revmaplechy na třindu, ovšem na starou 353...

od 49,9 do 1199 ccm