ZRX IV.
Re: ZRX IV.
no hadr na nárž u mě máš, ale tak nějak už jsem si ho přivlastnil jestli to nevadí
, stejně byl vorvanej

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Parada! Dalsi fesny Rex mezi nami. 

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
to že je vorvanej, jsem věděl. Od začátku jsi říkal že ho necháš opravit od Kinga a potom si ho vezmu, takže mi to v podstatě vadí

tequila píše:no hadr na nárž u mě máš, ale tak nějak už jsem si ho přivlastnil jestli to nevadí, stejně byl vorvanej
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Tenhle víkend byl pro REXe drsnej.. potřebuje novou spojku.. ta stará jako by nebyla, zařadím rychlost a nic se neděje..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
naznačuješ tím že to byl drsnej víkend i pro zadní pneumatiku?
s tim vakem se nějak domluvíme ,

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Spojka mi začala odcházet cestou do Phy na pohřeb bráchovi z klubu. Motorka při řazení cukala a rozjíždění už dalo trošku práci. No a netuším co se dělo v noci (podle videa z bezpečnostní kamery na house jsem s REXem upadl když mě napadlo že pojedeme dovnitř do baru (to asi bude ta uštíplá kulička na brzdové páčce a bláto na závaží na řidítku a na krytu motoru), dovnitř ho tedy nakonec odvezl někdo jinej a tam metr od jinýho bráchy, kterej spal v křesle s helmou na hlavě přikrytej pohřebním věncem se trochu gumovalo (bláto na zdi, okně, stropě..). Podle stopy na dlažbě to ale bylo jen trošku.. no a ráno jsem chtěl odjet a zjistil jsem, že když zařadím, tak jako bych nezařadil..
Vachuláči se nudit nebudou..
S tím vakem se nějak domluvíme
Vachuláči se nudit nebudou..
S tím vakem se nějak domluvíme

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Takovou párty bych si taky dal líbit. Už jsme dlouho neudělali pořádnej bordel....
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Bylo to velký, jen bohužel při blbý příležitosti..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
víš co je na tom nejhorší? že bohužel asi jen při takový příležitosti a možná při svatbě se lidi dokážou trochu nakopnout a hodit starosti za hlavu a prostě
přijet a užít si to... poslední dobou slyšim dokola pořád jen samý kecy proč co nejde
přijet a užít si to... poslední dobou slyšim dokola pořád jen samý kecy proč co nejde

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Mejdany u nás na House bývají zpravidla dost slušný
jen tentokrát byl smutnej důvod.. však někdy doražte, na stránkách a FB míváme zpravidla info že se něco chystá, pokud se něco chystá..
Přemýšlím, že když jsem koukal nalévacím otvorem na olej a mačkal spojku, zdálo se mi že nechodí rovně, jako by se hýbala jen jedna strana.. nenapadá vás někoho co by se mohlo stát? Poneděli to sice doufám Vachuláči rozhodí a uvidí se, ale vrtá mi to hlavou..

Přemýšlím, že když jsem koukal nalévacím otvorem na olej a mačkal spojku, zdálo se mi že nechodí rovně, jako by se hýbala jen jedna strana.. nenapadá vás někoho co by se mohlo stát? Poneděli to sice doufám Vachuláči rozhodí a uvidí se, ale vrtá mi to hlavou..
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
Že by prasklá některá pružinka?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
péro nééé, to je pod pokličkou, to spíš te vylomenej některej z čepů, v kterým je péro namontovaný... pokud to luplo dole, jako že asi jo, bude se to muset nejspíš odvrtat a bude s tím nehezká jebačka. 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
No jsem zvědav až se to vyvrhne já myslím, že dřív praskne pjužina než čep..
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
pokud se vydatně gumovalo, můžou bejt jen spálený lamely a vyhřátý plechy - pokud bylo vidět olejovou dírou nesouměrněj pohyb lamel, musely by prasknout najednou aspoň dvě - tři péra. Ty sloupky můžou bejt nejtovaný (nevím, tak daleko jsem to nekuchal) a pak by je velký vyhřátí uvolnilo... Můj tip je pořád stejnej, jeden nemocnej čep by byl vidět, péro podle mě ne. Uvidíme, jsem na to zvědavej, klidně bych tu spojku vykuchal sám 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250