sakra nemám FBLadis píše:Ta, co máš jako úvodní fotku na FB to náhodou není?spit 40 píše:Díky Laďo,fotky mám ale musí mi je mladá trochu zmenšit ,jak přijede ze školy tak tu něco hodím .

sakra nemám FBLadis píše:Ta, co máš jako úvodní fotku na FB to náhodou není?spit 40 píše:Díky Laďo,fotky mám ale musí mi je mladá trochu zmenšit ,jak přijede ze školy tak tu něco hodím .
Seky ,ani nevím ,tuším že sednout ze 14-ky na šestku bude jako se vrátit do minulého století a je pravda že nějaké peníze v tom ještě jsou ale prozatím to neřeším ...[/quote]spit 40 píše:No ano, čekal jsem na Tebe kamaráde. Tak hodně šťastných km a spoustu akcí s námiBudeš prodávat šestku?
Díky Aleši,doufám že se v Rokytnici uvidímeMéďa píše:Máro, gratulace a hodně "klidného" poježdění![]()
![]()
Ne,ne,ta to není,mohla být ale nestihl jsem ji koupit tak šla do Prostějova .ZRX 1984 píše:sakra nemám FBLadis píše:Ta, co máš jako úvodní fotku na FB to náhodou není?spit 40 píše:Díky Laďo,fotky mám ale musí mi je mladá trochu zmenšit ,jak přijede ze školy tak tu něco hodím .
Jezdil jsem jen same Dunlop. Nejvic RoadSmart, ale nejlepe mi sedi SportSmart, takze ted zustavam u SportSmart (slusna vydrz, vyborna ovladatelnost)spit 40 píše: Musím vyměnit zadní gumu a na předu je dobrá Pirellka tak asi bych měl jít do stejné ....s čím máš ty nejlepší zkušenost?
Jasně, těším se.spit 40 píše:Díky Aleši,doufám že se v Rokytnici uvidímeMéďa píše:Máro, gratulace a hodně "klidného" poježdění![]()
![]()