ZRX IV.

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Re: ZRX IV.

Příspěvek od ZRX 1984 » ned úno 03, 2013 12:36:44

To je divný, akcelerace to má slušnou, co třeba na trojku když surově otočíš plynem tak v 50 km/h? Co to dělá nad 6 tis ot?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

pepis

Příspěvek od pepis » pon úno 04, 2013 12:52:39

ZRX 1984 píše:To je divný, akcelerace to má slušnou, co třeba na trojku když surově otočíš plynem tak v 50 km/h? Co to dělá nad 6 tis ot?
Až venku trocha stoupne teplota a sleze sníh :lol: tak to půjdu prubnout.
Svíčky jsem již zakoupil, tak je vyměním a uvidím. Akorát zase někde musím shánět klíč na svíčky, páč co mám doma tak se s ním nedostanu k 2 a 3 svíčcě :evil: (zlatá Inuša :twisted: )

Mr.Dan

Příspěvek od Mr.Dan » pon úno 04, 2013 18:25:22

krezus píše:Zdravim všechny!
Po zvažování všech pro a proti jsem se rohodl koupit ZRX 1100.
Měl bych zájem o tenhle kousek http://motorkari.cz/a/27o
Neznáte někdo jeho historii popřípadně zkušenosti s prodejcem? Uvítám každou radu a doporučení. Díkes.
Ještě zpět k tomuto červenému Rexovi 11N. Pro všímavé zde mám kvíz: nepřijde vám, že motorka má na nových fotkách z bazaru lak o dost víc do růžova než na této starší fotce od posledního majitele z CKC? http://www.kawa.cz/soubory/Image/velky/ ... wa-110.JPG versus http://img.motorkari.cz/upload/images/b ... 763438.jpg To by mohlo být ještě foťákem a špatným vyvážením na bílou, resp. focením venku/uvnitř budovy, ale proč jsou posunuté i nápisy Kawasaki? V originále začínají na nádrži už za zlomem směrem k řidítkům, na nových fotkách jsou až za zlomem. I ty na podsedlovkách jsou trochu šoupnuté... A co to celolakované víko na levé straně motoru? Něco tady trochu neštimuje... :( Škoda, jinak se mi moc líbí.

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » pon úno 04, 2013 18:56:48

pepis píše:
ZRX 1984 píše:To je divný, akcelerace to má slušnou, co třeba na trojku když surově otočíš plynem tak v 50 km/h? Co to dělá nad 6 tis ot?
Svíčky jsem již zakoupil, tak je vyměním a uvidím. Akorát zase někde musím shánět klíč na svíčky, páč co mám doma tak se s ním nedostanu k 2 a 3 svíčcě :evil: (zlatá Inuša :twisted: )

Všude se pěkně dostaneš svíčkáčem z originálního nářadí.....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon úno 04, 2013 19:47:48

Mr.Dan píše:
Neznáte někdo jeho historii popřípadně zkušenosti s prodejcem? Uvítám každou radu a doporučení. Díkes.
Ještě zpět k tomuto červenému Rexovi 11N. Pro všímavé zde mám kvíz: nepřijde vám, že motorka má na nových fotkách z bazaru lak o dost víc do růžova než na této starší fotce od posledního majitele z CKC? http://www.kawa.cz/soubory/Image/velky/ ... wa-110.JPG versus http://img.motorkari.cz/upload/images/b ... 763438.jpg To by mohlo být ještě foťákem a špatným vyvážením na bílou, resp. focením venku/uvnitř budovy, ale proč jsou posunuté i nápisy Kawasaki? V originále začínají na nádrži už za zlomem směrem k řidítkům, na nových fotkách jsou až za zlomem. I ty na podsedlovkách jsou trochu šoupnuté... A co to celolakované víko na levé straně motoru? Něco tady trochu neštimuje... :( Škoda, jinak se mi moc líbí.
barva je v pohode a ten napis nevim, on ten uhel pohledu to muze dost dobre zkreslit... tezko rict, chtelo by to fotku vic z boku jako je ta z kawa.cz, mimo jine na te puvodni foce je ten napis urcite na spravnem miste a na te nove je to mozna vazne jen tim uhlem, ze vypada posunuty dozadu...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pon úno 04, 2013 21:12:28

pepis píše:.
Pane, a co takhle vzduchový filtr? Měnils? Docela se dostaví NÁÁÁÁDECH... :axe: , s buchvýak starým se to nějak dusí... pak teprve ladit... :idea:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pon úno 04, 2013 21:19:34

KankX píše:barva je v pohode a ten napis nevim, on ten uhel pohledu to muze dost dobre zkreslit... tezko rict, chtelo by to fotku vic z boku jako je ta z kawa.cz, mimo jine na te puvodni foce je ten napis urcite na spravnem miste a na te nove je to mozna vazne jen tim uhlem, ze vypada posunuty dozadu...
Fotky maj vypovídací hodnotu 20% :mrgreen: , je tady veselé číst pohádky a dedukce ze dvou fotek :axe: . Je to stejně zábavné, jak hnusná nefotitelná nízkonákladovka.
Prostě chceš ho? Jak moc? Když MOC, tak tam zajeď, zkoukni, projeď a bude.
A normálně se Rex začíná mátořit tak od 2.5t RPM. Výkonový propad moc nemá... a jak který. :finga:
Podtlaky na karbcích a směs si nešteluju, nechávám to odborníkům... na to jsem ještě mladý holub. Takže neporadím. :D
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

pepis

Příspěvek od pepis » úte úno 05, 2013 09:00:24

666S999 píše:
pepis píše:.
Pane, a co takhle vzduchový filtr? Měnils? Docela se dostaví NÁÁÁÁDECH... :axe: , s buchvýak starým se to nějak dusí... pak teprve ladit... :idea:
Jasně, filtr tam mám novej (jsem se zapomněl zmínit, to mě napadlo jako první )

pepis

Příspěvek od pepis » úte úno 05, 2013 09:29:05

666S999 píše:
KankX píše:barva je v pohode a ten napis nevim, on ten uhel pohledu to muze dost dobre zkreslit... tezko rict, chtelo by to fotku vic z boku jako je ta z kawa.cz, mimo jine na te puvodni foce je ten napis urcite na spravnem miste a na te nove je to mozna vazne jen tim uhlem, ze vypada posunuty dozadu...
Fotky maj vypovídací hodnotu 20% :mrgreen: , je tady veselé číst pohádky a dedukce ze dvou fotek :axe: . Je to stejně zábavné, jak hnusná nefotitelná nízkonákladovka.
Prostě chceš ho? Jak moc? Když MOC, tak tam zajeď, zkoukni, projeď a bude.
A normálně se Rex začíná mátořit tak od 2.5t RPM. Výkonový propad moc nemá... a jak který. :finga:
Podtlaky na karbcích a směs si nešteluju, nechávám to odborníkům... na to jsem ještě mladý holub. Takže neporadím. :D
Taky souhlasím, že z těch fotek jde prd poznat a spíš bych se klonil, že jsou stejný. Ty argumenty o nápisech jsou dle mě jen optický klam.

Vyměnil jsem svíčky a dle pocitu z chodu motoru na stojáka v garáži (možná jen placebo-efekt :D ) je to lepší, jde to líp do otáček - lépe reaguje na plyn. Vibrace kolem 3000-3500ot tam jsou, to bude holt vlastnost motoru a to asi nedoladím :? .Svíčky, až na jednu, byly spíš černý, tak jsem ubral 1/4 otáčky (po pár km zase zkontroluju barvu). Už se dostanu na 3 šroubky směsi ze 4 :lol: . Druhej karbec zatím zůstane nedoladěn. Až bude počasí tak to vemu do moto-dílny a uděláme ještě ventily a doladíme karbece (určitě bude mít vercajk :lol: ).

pepis

Příspěvek od pepis » úte úno 05, 2013 09:32:48

milda píše:
pepis píše:

Všude se pěkně dostaneš svíčkáčem z originálního nářadí.....
Originální nářadí bohužel nemám :cry:
ALE, pomocí brusky a T-klíče na svíčky z motoshopu jsem si to originální nářadí vyrobil :finga:

pepis

Příspěvek od pepis » úte úno 05, 2013 09:40:44

Mr.Dan píše:
Soutěž najdi deset rozdílů :ANAL: :
- reflexní kruhy na ráfku :lol:
- plexi štítek :finga:

Mr.Dan

Příspěvek od Mr.Dan » úte úno 05, 2013 12:49:52

pepis píše: Soutěž najdi deset rozdílů :ANAL: :
Taky bych samozřejmě rád, aby šlo jen o "fotoklam". Jenže dle mýho není - upozonili mě na to kluci z m.cz. Navíc na konci jara, kdy už toho Rexe nabízeli, měli fotky zvenčí budovy a tam byl rozdíl odstínu laku ještě markantnější, fakt taková skoro růžová metla oproti originálu. A ty nápisy jsou fakt jinde, to mi nikdo nevymluví - ty podsedlový maj jakoby mířit nápisem ZRX přímo ke šroubu uchycení tlumiče a jsou tím pádem víc dole a vepředu, než mají být, což je vidět hlavně na tý bližší fotce. Nápisy na nádrži zase pro změnu moc vzadu, maj začínat uř před zlomem nádrže směrem k hlavě řízení, a tona obou stranách.
Víte, jel bych se na něj podívat, ale pak bych si rval vlasy, kdybych na místě zjistil to, co přitom bylo patrný už z fotek, takže by cesta 2x200 km vyšla docela vniveč, tak jsem tomu chtěl předejít konzultací se zdejšíma odborníkama, který se mi mísot toho jen vysmáli. Díky, chlapi... :roll:

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » úte úno 05, 2013 13:27:46

Ale no tak, kluci to zle nemysleli. Motorka může být lakovaná a neznamená to, že ležela.

Co takhle zkusit kontaktovat původního majitele, zkoušels? Padlá motorka nemusí znamenat totální mrdka.

Klub má přes tisíc členů, každou motorku znát osobně nemůžeme.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

pepis

Příspěvek od pepis » úte úno 05, 2013 14:50:42

Mr.Dan píše:
pepis píše: Soutěž najdi deset rozdílů :ANAL: :
Taky bych samozřejmě rád, aby šlo jen o "fotoklam". Jenže dle mýho není - upozonili mě na to kluci z m.cz. Navíc na konci jara, kdy už toho Rexe nabíz.............č, tak jsem tomu chtěl předejít konzultací se zdejšíma odborníkama, který se mi mísot toho jen vysmáli. Díky, chlapi... :roll:
Nemyslel jsem to zle :P
Ale z těch dvou fotek fakticky nemůžu nic poznat (vzal jsem si aji pravítko). Nápisy vidím na svým místě. Barvu vidím taky stejnou. Drobné odstíny ti nafotí každej foťák jinak. Někdy ti udělá ze zelené modrou :lol: . A o mobilu se vůbec nemá cenu bavit. A ten zlom nemáš šanci z fotek identifikovat, tam je rádius jak kráva. Rozhodně se neřiď podle toho světlího odrazu (nebo nevím čemu říkáš zlom)
Jestli ale máš jiný usvědčující fotky než tyto, tak to je jiná.
ALE to, že je lakovaná, nemusí znamenat že je havarovaná. Já jsem např měnil nádrž protože byla rezlá tak sem taky lakoval (takže nový majitel měl nový lak a moto jak ze salůnu 8) ) a motorka byla v excelentní kondici. Nebo teď mám nádrž podřenou od nějakých zipů (nebo to původní majitel někde otřel-odřel) tak by se dala taky lakovat. Stává se, že motorka spadne na místě (sem např. jednou zapomněl vysunout stojánek a už sem se s moto válel na zemi - krom ohlé spojkové páčky ani škrábanec :lol: ), to si podřeš aji dekle motoru, nebo praskne plast,... Majitel byl puntičkář a moto chtěl mít špigl-nigl.

A nebo s tím napral do stromu a maskuje :evil: Ale to se z fotek nedozvíš. Je to naháč tak tam jde všechno vidět. Tzn. se rozjet a prozkoumat.
Dle fotek co jsi předložil já osobně nevidím nic závadného. :idea:

Jestli máš pochyby a nechceš jezdit 400km tak radši mrkni někde jinde. Třeba se objeví něco blíže. A co třeba ZRX1200 8)

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte úno 05, 2013 19:24:23

Mr.Dan píše:...tak jsem tomu chtěl předejít konzultací se zdejšíma odborníkama, který se mi mísot toho jen vysmáli. Díky, chlapi... :roll:
tady se ti nikdo nevysmiva, jen z fotek ktere jsou pozicne i svetelne uplne jine, muzes jen tezko odhadovat a dohadovat se... to je tak tezke zavolat tomu prodejci at posle poradne kvalitni fotky z boku aby se to dalo porovnat atd.? ...chce prodat, tak ti je urcite rad posle, pak muzeme mudrovat dal, s temahle fotkama to nema smysl.

PS.: pripadne, kde ta motorka stoji? Urcite by se mohl v klubu najit nekdo kdo v okoli bydli a muze se na ni mrknout...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Odpovědět