Presne tak,,ivanversys píše:Většinou to bývá tak, že kdo bydlí v cypově a JEZDÍ, tak ho těžko budete hledat v Hance na lavičce u píva.
Ze jo, porad jenom Hanka,,a ze by nekdo dojel do Moto -Travel to ne,,ivanversys píše:Většinou to bývá tak, že kdo bydlí v cypově a JEZDÍ, tak ho těžko budete hledat v Hance na lavičce u píva.
ANO SPRÁVNĚ "Mexi" jen do nich !!! jo a navíc máš recht.mexi píše:Teda! Tak jste mi posledně poradili, ať mrknu na toto vlákno, že se tady plánují vyjížďky. A jak tak koukám, ony se spíše neplánují. Nebo jsou tak tajné, že o nich nikdo neví?
Tak by bylo na čase, přeci jen něco vymyslet, ať to v tom našem městě trochu ožije
. Navrhuji výlet do Moto-Travel a po cestě to vzít přes Hanku
.
Ne, teď už vážně, něco by se tady spáchat mohlo.
Tak do Moto Travel jedu na kole,,mexi píše:Teda! Tak jste mi posledně poradili, ať mrknu na toto vlákno, že se tady plánují vyjížďky. A jak tak koukám, ony se spíše neplánují. Nebo jsou tak tajné, že o nich nikdo neví?
Tak by bylo na čase, přeci jen něco vymyslet, ať to v tom našem městě trochu ožije
.
Vsak zkus neco naplanovat a hod to sem a uvidis jak to tu je,,mexi píše:Teda! Tak jste mi posledně poradili, ať mrknu na toto vlákno, že se tady plánují vyjížďky. A jak tak koukám, ony se spíše neplánují. Nebo jsou tak tajné, že o nich nikdo neví?
.
Ale to jsi nenapsal moc hezky, gentlemansky. Je pravda, že před lety to bylo daleko lepší, aj benzín byl ještě benzín a ne ta ekologicky neškodná kapalinatomson píše:Vsak zkus neco naplanovat a hod to sem a uvidis jak to tu je,,mexi píše:Teda! Tak jste mi posledně poradili, ať mrknu na toto vlákno, že se tady plánují vyjížďky. A jak tak koukám, ony se spíše neplánují. Nebo jsou tak tajné, že o nich nikdo neví?
.
![]()
Ano presne tak,,pekne jsi to napsal,,abych se priznal tak nejezdim,,bo neni s kym a sam na to seru..a jdu radeji na ryby,,tak do toho,,kde s kym a kam??Z. píše:Ale to jsi nenapsal moc hezky, gentlemansky. Je pravda, že před lety to bylo daleko lepší, aj benzín byl ještě benzín a ne ta ekologicky neškodná kapalinatomson píše:Vsak zkus neco naplanovat a hod to sem a uvidis jak to tu je,,mexi píše:Teda! Tak jste mi posledně poradili, ať mrknu na toto vlákno, že se tady plánují vyjížďky. A jak tak koukám, ony se spíše neplánují. Nebo jsou tak tajné, že o nich nikdo neví?
.
![]()
Nevím jak ty tome, ale já pokud jsem přes týden v Mohelnici tak jezdím a jezdím ... Mexi do toho! My staří pardálové potřebujeme nakopnout a zvednout z kanape
...a na Tesák pojede kdo?!mexi píše:...na další výlet bych navrhla směr Jeseníky. Hezký výlet je na Dlouhé Stráně, ale nevím, zda se nahoru k přehradě stále ještě může dojet.