Jedes od Val Mezu,,tak to bychom se mohli sejit na Benzine ne Val Mez..,,at taky nebloudim,,mexi píše:Taky bych se přidala také v té Bystřici. Vzhledem k tomu, že to tam vůbec neznám, uvítala bych sraz na nějaké benzínce na hlavním tahu. Dívala jsem se, že jedna je na směru z Valmezu, odkud dorazím a druhá směrem na Holešov. Tak dejte vědět kde a název té benzínky, a čas je teda na 12?
Velehrad
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velehrad
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- mexi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
tomson píše:Jedes od Val Mezu,,tak to bychom se mohli sejit na Benzine ne Val Mez..,,at taky nebloudim,,mexi píše:Taky bych se přidala také v té Bystřici. Vzhledem k tomu, že to tam vůbec neznám, uvítala bych sraz na nějaké benzínce na hlavním tahu. Dívala jsem se, že jedna je na směru z Valmezu, odkud dorazím a druhá směrem na Holešov. Tak dejte vědět kde a název té benzínky, a čas je teda na 12?
No vidíš, až teď koukám,že jsi z Frýdlantu. Já totiž vyjíždím taky tam, tak se klidně můžeme sejít na benzině co je ve městě, stejně tam budu muset natankovat, nebo někde jinde, je mi to jedno. Pokud tedy chceš, napiš v kolik, vzhledem k tomu, že od Valmezu cestu již příliš neznám, bude lepší si dát nějaký náskok, kdyby jsme náhodou bloudil.
Don´t dream it! Do it!
zitra zde krasne lokalni pocasi...
pro neznalky...navigace v PDA je skvele zarizeni
pro neznalky...navigace v PDA je skvele zarizeni

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
mexi píše:Kterou myslis Benzinu,,,kde??Jo jiste se domluvime,,tomson píše:Jedes od Val Mezu,,tak to bychom se mohli sejit na Benzine ne Val Mez..,,at taky nebloudim,,mexi píše:Taky bych se přidala také v té Bystřici. Vzhledem k tomu, že to tam vůbec neznám, uvítala bych sraz na nějaké benzínce na hlavním tahu. Dívala jsem se, že jedna je na směru z Valmezu, odkud dorazím a druhá směrem na Holešov. Tak dejte vědět kde a název té benzínky, a čas je teda na 12?
No vidíš, až teď koukám,že jsi z Frýdlantu. Já totiž vyjíždím taky tam, tak se klidně můžeme sejít na benzině co je ve městě, stejně tam budu muset natankovat, nebo někde jinde, je mi to jedno. Pokud tedy chceš, napiš v kolik, vzhledem k tomu, že od Valmezu cestu již příliš neznám, bude lepší si dát nějaký náskok, kdyby jsme náhodou bloudil.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ok to by slo,,a co tak at nebloudime kolem Billy u Moto Travel,,to je hned za tim,,u parkoviste Ferrcomp ma tam na brane prodejnu..mexi píše:Myslím tu, co je za kolejema u Billy. Někdy kolem desáté?
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- mexi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
OK, jestli to je tam, kde jsem nedávno viděla několik motorek, to ano
A jedeš i když bude pršet tak jako dnes? Pokud tady ráno, někdo písne, že je na Velehradě hezky, asi to má cenu, ale pokud by celý den bylo takhle nevím.
Jen pro info, ať se poznáme, mám černou kawu s fialovými polepy.

Don´t dream it! Do it!
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze zitra ma byt fajn,,aspon to tvrdi,,nemas v profilu odkud jsi??Jo je to tam projedes kolem Billy a hned v levo,,jo ja mam zeleneho vodnika,,urco se sejdeme,,mexi píše:OK, jestli to je tam, kde jsem nedávno viděla několik motorek, to anoA jedeš i když bude pršet tak jako dnes? Pokud tady ráno, někdo písne, že je na Velehradě hezky, asi to má cenu, ale pokud by celý den bylo takhle nevím.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- mexi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
OK, vidíš, můžu si to tam již dopsat, já totiž do nedávna měla dvě bydliště, tak to bylo trochu složitější. OK, takže zítra v 10 tam. Budu se těšit. Hezký den.
Don´t dream it! Do it!
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ok v 10 tam budu a na Celadne budu takovat,,takze hodime rec tam,,cus,,mexi píše:OK, vidíš, můžu si to tam již dopsat, já totiž do nedávna měla dvě bydliště, tak to bylo trochu složitější. OK, takže zítra v 10 tam. Budu se těšit. Hezký den.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
na cem jezdis ????mexi píše:OK, vidíš, můžu si to tam již dopsat, já totiž do nedávna měla dvě bydliště, tak to bylo trochu složitější. OK, takže zítra v 10 tam. Budu se těšit. Hezký den.
- mexi
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
zxr 400MARTY píše:na cem jezdis ????mexi píše:OK, vidíš, můžu si to tam již dopsat, já totiž do nedávna měla dvě bydliště, tak to bylo trochu složitější. OK, takže zítra v 10 tam. Budu se těšit. Hezký den.
Don´t dream it! Do it!
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si dej zase do podpisumexi píše:zxr 400MARTY píše: na cem jezdis ????

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Ladis píše:Tak to si dej zase do podpisumexi píše:zxr 400MARTY píše: na cem jezdis ????![]()