borca ukecáš za 70 a za zbytek nový lakmilda píše:Taky Seky gratuluju,žes prodal....
Teď Ti začínaj jiný starosti....
Co se Ti na tom červeným nelíbí?
Že by barva?

borca ukecáš za 70 a za zbytek nový lakmilda píše:Taky Seky gratuluju,žes prodal....
Teď Ti začínaj jiný starosti....
Co se Ti na tom červeným nelíbí?
Že by barva?
píše r prodává N...milda píše:Ten červenej určitě vypadá líp než tohle:
http://motorky.hyperinzerce.cz/silnicni ... ecky-kraj/
Ale nejsem odborník,na tyhle soudy...
jestli se můžu vnutit...když má cenu a nechce slyšet za míň, je to jen JEHO věc. Když jsem kupoval, tak samo jsem nejdřív věděl do čeho a za kolik jdu, a že ho mám rezervovaného! Jiné varianty jsou dosti nekorektní...takže bych ho vyřadil ze seznamu.ZRX 1984 píše:Tak tohle neee. Do Itošky jsem už psal a kamaráda co vozí motky z Itošky kontaktoval, tak uvidíme. To by mě hodně zajímalo. Němec, je neoblomnej a už jeho jednání mě odrazuje. Je teda možné, že neovládá angličtinu, ale vzkazy tipu,můžeš přijet v pondělí, ale reservace není možná, tak abych tam jel a on ji 5 min. před mým přijezdem prodal, tak na to mu jako prdím. Nehledě na to, že prvně jsme se dohodli na 3700 euro, teď mi napsal, že pod 3900 nemuže jít, takže si myslím, že cítí, že ám zájem a jen mě chce podojit. Napsal jsem mnu, že přijedu zítra, ale za 3700 e. a beru hend...
Taky bych šel spíš do toho červeného, páč než doženeš všechny detaily na zeleného R, tak na tom modrém budeš u 100T.fanuš píše:sexy ber toho červeného.. má najeto jen 19000 km.. ne jak ten z německa 44000... ten by ti dlouho nejezdil![]()
![]()
sorry noZRX 1984 píše:nechci vypadat vybíravě, ale červenej ani modrej mě neoslovilli, proč ten Zdrahy nemůže prodávat Rexa letos
Dělám si sranduTilda píše:sorry noZRX 1984 píše:nechci vypadat vybíravě, ale červenej ani modrej mě neoslovilli, proč ten Zdrahy nemůže prodávat Rexa letosale potreboval jsem nejaky rychlejsi priblizovadlo do francie