CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme meli za sebou 1tis. km tesil jsem se az doma slezu a na motku se minimalne mesic nepodivam... dnes uz je to vsechno jinakKuba ZRX píše:no teda pánové, klobouk dolů, chudáš vaše zadky. Ale jistě to byla paráda

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
napisu co se mi uz dva dny honi hlavou... BYLA TO NEJLEPSI DOVOLENA CO JSEM KDY BYL ...a nebylo to jen mistem, predevsim na tom meli zasluhu vysichni zucastneni, takze VAM TIMTO VELMI DEKUJI. Bylo to opravdu hodne narocne a kdyby vsichni nebyli tak neuveritelne OK, tak by to spatne dopadlo...
DIKY DIKY DIKY
DIKY DIKY DIKY

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Co na tohle napsat, motorka je jako prase, doma mam bordel jako v tanku, jsem utahanej jeste ted, ale hlavu mam plnou vyjmecnych zazitku ktere rozhodne nikdy nepujdou zapomenout...
Take diky vsem - vazne super dovca ktera predcila vsechna ma ocekavani...
Take diky vsem - vazne super dovca ktera predcila vsechna ma ocekavani...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Velkej podpisKankX píše:napisu co se mi uz dva dny honi hlavou... BYLA TO NEJLEPSI DOVOLENA CO JSEM KDY BYL ...a nebylo to jen mistem, predevsim na tom meli zasluhu vysichni zucastneni, takze VAM TIMTO VELMI DEKUJI. Bylo to opravdu hodne narocne a kdyby vsichni nebyli tak neuveritelne OK, tak by to spatne dopadlo...
DIKY DIKY DIKY

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
naprosty souhlas, navic bych pridal velke podekovani Honzovi za to ze se toho ujal a celou dovolenou precizne naplanovalmisak39 píše:Velkej podpisKankX píše:napisu co se mi uz dva dny honi hlavou... BYLA TO NEJLEPSI DOVOLENA CO JSEM KDY BYL ...a nebylo to jen mistem, predevsim na tom meli zasluhu vysichni zucastneni, takze VAM TIMTO VELMI DEKUJI. Bylo to opravdu hodne narocne a kdyby vsichni nebyli tak neuveritelne OK, tak by to spatne dopadlo...
DIKY DIKY DIKY![]()
![]()
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
za to ti prevelike dik... to by pekne bolelo au au au, jesteze kdyz koukas kde co lita, umis alespon bravurne ovladat brzdeni... ale jsem se fakt lek a to jsem nevidel ty kaskaderske kousky co videli ty za tebou. Dobre to nastesti dopadlo, kdybys to nenapsal ani bych si nevzpomel ze te nemam mit radSumavaCZ píše:Tak to štěstí, že jsem tě v té Andoře netrefil.![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider