Bi-xenony
- farmář
- Ghostrider

jelikož je normálně zaměnitelná a homologovaná tak to může mít kde kdo. Já si poslední H4 (neptejte se mě jak mi tam drží
))))) )vyndal z nouze z auta na dílně, potřeboval jsem prostě vymajznout
jestli chceš lepší svítivost a jimi proklamovaný bílý světlo ale dobré funkce aj v mlze atd tak do ní jdi a neboj
dvě za pětikilo, to bude asi to, co jsemměl v Galantu, jen tehdy jako novinka stály víc.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Já jezdím jenom s normálníma žárovkama a po jinejch se nekoukámKrbas píše:Neviděli jste třeba náhodou u někoho na motorce nějáký takový žárovky .?
Navíc, jak tady píšeme ... jezdíme hlavně za dne, v noci se nedá kochat ani s xenonama.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Osramy jsem včera kupoval v Brně stojí DVA kusy 292Kč! na www.autodoplnky.cz (myslím že levněji nepořídíš... a jsou fakt lepší než standart)Krbas píše:Pánové jak tak koukám už sem se docela pevně rozhodl že tam dám ty osramy ..jinak díky moc za rady ..
;-)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Fotka??? Čeho??? Optika + světlo je na fotografii tak subjektivní, že není co fotit... (lidské oko je dobré POUZE na porovnání, čili fotka světel na motorce má smysl, jen když za stejných podmínek vyfotíš moto se starou žárovkou a další foto s novou...)Krbas píše:Jinak máte to už někdo namontované jak to svítí ? Bylo by možné foto ?
Jinak fotka samotná má nulovou vypovídací hodnotu... porovnání světel -fotky- jsou tuším na www.osram.cz / www.osram.com
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Tak.666S999 píše:Fotka??? Čeho??? Optika + světlo je na fotografii tak subjektivní, že není co fotit... (lidské oko je dobré POUZE na porovnání, čili fotka světel na motorce má smysl, jen když za stejných podmínek vyfotíš moto se starou žárovkou a další foto s novou...)Krbas píše:Jinak máte to už někdo namontované jak to svítí ? Bylo by možné foto ?
Jinak fotka samotná má nulovou vypovídací hodnotu... porovnání světel -fotky- jsou tuším na www.osram.cz / www.osram.com
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
aktuálně Benelli
>> CKC #304 <<
- farmář
- Ghostrider

plus malá technická: jestli nemám zkalibrovanej monitor, když tu fotku budu dělat, jestli nechytnu recht teplotu, jestli ty nemáš recht zkalibrovanej monitor, jsou nám v tomhle všechny fotéčky k ničemu.
klidně ti během okamžuru udělám z jedný tři každou jinou, podle toho se fakt pozná leda kulový

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060