MOTOSALON 2010
Nejsem žádnej BullshitLadis píše:Nebudeme si zde podsouvat názory ani hodnocení, že ne?!KankX píše:nuti vas tady nekdo tu vystavu, ktera za nic nestala a byla nejhorsi ze vsech rocniku motovystav ktere kdy v CR byly, obhajovat???Ladis píše:Nutil vás tam někdo jít???
Rozohodli jste se jít a odnesli si nějakej zážitek...ať už dobrej nebo ne, ale hodnotit, pro koho je taková výstava nebo "kdo" je ten, kterej na ni vyrazil s nadšením i za cenu volna (každej si to zařídí, jak může...nemusí to být jen dovolená!) v práci je zde trochu zbytečný, ne?!![]()
Tobě se tam nelíbilo, mě ano, zbytek je bullshit!

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdrahy píše:Nejsem žádnej BullshitLadis píše:Nebudeme si zde podsouvat názory ani hodnocení, že ne?!KankX píše: nuti vas tady nekdo tu vystavu, ktera za nic nestala a byla nejhorsi ze vsech rocniku motovystav ktere kdy v CR byly, obhajovat???![]()

nééé zbytek lidí, ale zbytek keců, kolem toho...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
nevim co je bullshit... takhle na me maminka nemluvila... a libili se ti vystavy v Praze pred tim nez vyhorelo kridlo palace?Ladis píše:Nebudeme si zde podsouvat názory ani hodnocení, že ne?!KankX píše:nuti vas tady nekdo tu vystavu, ktera za nic nestala a byla nejhorsi ze vsech rocniku motovystav ktere kdy v CR byly, obhajovat???Ladis píše:Nutil vás tam někdo jít???
Rozohodli jste se jít a odnesli si nějakej zážitek...ať už dobrej nebo ne, ale hodnotit, pro koho je taková výstava nebo "kdo" je ten, kterej na ni vyrazil s nadšením i za cenu volna (každej si to zařídí, jak může...nemusí to být jen dovolená!) v práci je zde trochu zbytečný, ne?!![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Ladis píše:Nutil vás tam někdo jít???
Rozohodli jste se jít a odnesli si nějakej zážitek...ať už dobrej nebo ne, ale hodnotit, pro koho je taková výstava nebo "kdo" je ten, kterej na ni vyrazil s nadšením i za cenu volna (každej si to zařídí, jak může...nemusí to být jen dovolená!) v práci je zde trochu zbytečný, ne?!

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to pak jo... ja je mam take rad, ale tady jsem fakt nic nevidel, coz me mrzelo... nemyslim ocima myslim vseobecne... MV Augusta, Suzuki, Ducati, Benelli, Hyosung, a dalsi a dalsi zajimavosti... navic jsem kvuli tomu vazil cestu pres celou republiku a videl to co vidim v krajskem meste bez fronty... tak to proste nastve... o davech lidi nemluveLadis píše:ano, já mám tyto akce prostě rád!KankX píše:... a libili se ti vystavy v Praze pred tim nez vyhorelo kridlo palace?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Ty jsi nejel za kámošema, jako já?KankX píše:tak to pak jo... ja je mam take rad, ale tady jsem fakt nic nevidel, coz me mrzelo... nemyslim ocima myslim vseobecne... MV Augusta, Suzuki, Ducati, Benelli, Hyosung, a dalsi a dalsi zajimavosti... navic jsem kvuli tomu vazil cestu pres celou republiku a videl to co vidim v krajskem meste bez fronty... tak to proste nastve... o davech lidi nemluveLadis píše:ano, já mám tyto akce prostě rád!KankX píše:... a libili se ti vystavy v Praze pred tim nez vyhorelo kridlo palace?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty víkendový davy jsou fakt děs a nedivím se, že člověku pak výstavu patřičně znechutí! Každý rok je ale rozhodně k vidění nějaká nová zajímavost a tak neváhám a na výstavu se pravidelně rozjíždím. Kromě klubové to máme i jako rodinnou akci, takže ve firmě mám onen pátek vždycky dopředu naddělanej a hurá na prodlouženej víkend, kterej po dlouhé zimně začíná mezi motorkama!KankX píše:... ja je mam take rad, ale tady jsem fakt nic nevidel, coz me mrzelo... nemyslim ocima myslim vseobecne... MV Augusta, Suzuki, Ducati, Benelli, Hyosung, a dalsi a dalsi zajimavosti... navic jsem kvuli tomu vazil cestu pres celou republiku a videl to co vidim v krajskem meste bez fronty... tak to proste nastve... o davech lidi nemluve

Letos jsem byl zvědavej na nový Z1000, což sice bylo zklamání, jak čapa, ale na druhou stranu bylo určitě víc věcí, které pobavili a potěšili...zaježdění si na "dvoukoláku" Segway, krásnej Versys, Moto Guzzi obecně, Honda VFR 1200, Fury, Yamaha MT-03, BMW K1300R,...prostě paráda!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ne ...zadny nemamZRX 1984 píše:Ty jsi nejel za kámošema, jako já?KankX píše:tak to pak jo... ja je mam take rad, ale tady jsem fakt nic nevidel, coz me mrzelo... nemyslim ocima myslim vseobecne... MV Augusta, Suzuki, Ducati, Benelli, Hyosung, a dalsi a dalsi zajimavosti... navic jsem kvuli tomu vazil cestu pres celou republiku a videl to co vidim v krajskem meste bez fronty... tak to proste nastve... o davech lidi nemluveLadis píše: ano, já mám tyto akce prostě rád!

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer