ZX-12R
- milos ZX9R
- Easy rider
- milos ZX9R
- Easy rider
to musis kloktat - len tak ten bacil vypalisfarmář píše:no panáka bych si dal, ale chřipka mrcha nedovolí. Po dlouhé době bych si dal rád....ale motám se už teď

a mudrost od kamosa z Plzne: "kdyz na leku neni napsano ze se chlast nesmi tak se chlast musi aby se ucinek dostavil drive"

takze ti mal ten fesak v bielom plasti predpisat slivovicu - pravidelne

..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
milos ZX9R píše:to musis kloktat - len tak ten bacil vypalisfarmář píše:no panáka bych si dal, ale chřipka mrcha nedovolí. Po dlouhé době bych si dal rád....ale motám se už teď![]()
a mudrost od kamosa z Plzne: "kdyz na leku neni napsano ze se chlast nesmi tak se chlast musi aby se ucinek dostavil drive"![]()
takze ti mal ten fesak v bielom plasti predpisat slivovicu - pravidelne.... motanie sa je ziaduci vedlajsi ucinok
Soudruzi,já to neřek!!
Váš Julius Fučík...

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- milos ZX9R
- Easy rider
Mildo, potvrdzujem ze ty si to nebol ani spominany Juliusmilda píše:milos ZX9R píše:to musis kloktat - len tak ten bacil vypalisfarmář píše:no panáka bych si dal, ale chřipka mrcha nedovolí. Po dlouhé době bych si dal rád....ale motám se už teď![]()
a mudrost od kamosa z Plzne: "kdyz na leku neni napsano ze se chlast nesmi tak se chlast musi aby se ucinek dostavil drive"![]()
takze ti mal ten fesak v bielom plasti predpisat slivovicu - pravidelne.... motanie sa je ziaduci vedlajsi ucinok
Soudruzi,já to neřek!!
Váš Julius Fučík...

..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
silnice u nás nic moc to máš pravdu, ale na Teplicku to není o moc lepší (jednu dobu sem tam bydlel)....
Jezdit na obou současně by asi trochu bolelo...ale trochu si na ní brousí zuby moje drahá polovička...
Snažím se jí to rozmluvit, ale trvá na svém že chce jezdit na dvanáctce...moc si to neumím představit , protože má problémy jí zatlačit do garáže. A to si neumím
představit, že by musela zastavit v kopci a rozjet se
Jezdit na obou současně by asi trochu bolelo...ale trochu si na ní brousí zuby moje drahá polovička...
Snažím se jí to rozmluvit, ale trvá na svém že chce jezdit na dvanáctce...moc si to neumím představit , protože má problémy jí zatlačit do garáže. A to si neumím
představit, že by musela zastavit v kopci a rozjet se

Dokud to neletí 300 km/h tak to nejede...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...ja jsem kochac, projizdim se a kocham neznamym okolim... v Nemecku ja bojim, neumim nemecky a spatne se mi povida s policisty...Dan-zx12r píše:.... jen nevím jestli ti budu s mojí ninjou stačit. Ty máš tu 200 koňovou verzi? já stejně vtšinou jezdím mimo výběžek takže těch 30km na lepší cesty se dá přežít. ale skvěle se jezdí v německu![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira