První Letošní Projířďka- PLP!!!
- farmář
- Ghostrider
vymyslel jsem plán, jak ho zlevnit! ale pak jsem to radši smázl.
V podstatě hlavní kupci jsou evidentně němčouři, že jo. Ti mají nás čechy dost v neoblibě, okupanti, takže bychom provedli do řecka neoficiální skupinovou emigraci. Protože jsme podle EU děsná banda rasistů a hajzlů, navíc na motorkách, souhlasili bychom s nějakou izolací na pustějším ostrově, pokud by měl aspoň parkoviště
Naší přítomností by ostrov u skopců děsně klesl v ceně, protože by tam byli samí podezřelí češi co nemají EU a je rádi, takže po rázném poklesu hodnoty ostrova bychom ho koupili vysloveně za babku!
A to už za to stojí! Takže žádná Francie, milánci! jede se do Řecka!
Vlajku už máme, tak co. Jo ještě by ho šlo anektovat, obsadit a vztyčit vlajku postaru,ale to by nemuselo projít 
V podstatě hlavní kupci jsou evidentně němčouři, že jo. Ti mají nás čechy dost v neoblibě, okupanti, takže bychom provedli do řecka neoficiální skupinovou emigraci. Protože jsme podle EU děsná banda rasistů a hajzlů, navíc na motorkách, souhlasili bychom s nějakou izolací na pustějším ostrově, pokud by měl aspoň parkoviště

Naší přítomností by ostrov u skopců děsně klesl v ceně, protože by tam byli samí podezřelí češi co nemají EU a je rádi, takže po rázném poklesu hodnoty ostrova bychom ho koupili vysloveně za babku!
A to už za to stojí! Takže žádná Francie, milánci! jede se do Řecka!

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Kuba
- Ghostrider
farmář píše:vymyslel jsem plán, jak ho zlevnit! ale pak jsem to radši smázl.
V podstatě hlavní kupci jsou evidentně němčouři, že jo. Ti mají nás čechy dost v neoblibě, okupanti, takže bychom provedli do řecka neoficiální skupinovou emigraci. Protože jsme podle EU děsná banda rasistů a hajzlů, navíc na motorkách, souhlasili bychom s nějakou izolací na pustějším ostrově, pokud by měl aspoň parkoviště![]()
A to už za to stojí! Takže žádná Francie, milánci! jede se do Řecka!![]()
![]()
![]()
Vlajku už máme, tak co. Jo ještě by ho šlo anektovat, obsadit a vztyčit vlajku postaru,ale to by nemuselo projít
tak jo, v 21.00 na letišti
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
paráda, jsem pro vztyčení vlajky a bojování o území a následné prohlášení za naše územífarmář píše:vymyslel jsem plán, jak ho zlevnit! ale pak jsem to radši smázl.
V podstatě hlavní kupci jsou evidentně němčouři, že jo. Ti mají nás čechy dost v neoblibě, okupanti, takže bychom provedli do řecka neoficiální skupinovou emigraci. Protože jsme podle EU děsná banda rasistů a hajzlů, navíc na motorkách, souhlasili bychom s nějakou izolací na pustějším ostrově, pokud by měl aspoň parkoviště![]()
A to už za to stojí! Takže žádná Francie, milánci! jede se do Řecka!![]()
![]()
![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Situační chaoss je nám nakloněn : http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... krtum.html
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider
hm tak vzhledem k rostoucí náladě zkusit formu obsazení a udržení snad jedině že bychom se vydávali za nějaký český řeky, nebo řecké čechy, přepsali si v dokladech jména na Petros Stankopoulos atd aby to bylo víc uvěřitelné a vyhlásili autonomní část. Michalis bude dělat mluvčího, protože někdo se s úřady dohodnout musí a já třeba řecky ani prd. 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider