ono asi zalezi na obsahu... takze ty 750 a s litrem i 1000Z. píše:Je. To vím zcela přesně! Maximálně tak 700 až 750 kilometrů.ZRX 1984 píše:není 1000 hodně?MARTY píše: a jeste listopad a mame najeto 1000 km![]()

ty to budeš potřebovat takyMICHALIS TSIOLAS píše:![]()
![]()
![]()
nebudes nebudes tralala nebudes...tralala...Marek NEMA CAS TRALALA A SAM TRALALA SI ANI SROUBEK NEPRISROUBES TRALALA BO TO NEUMIS TRALALAKuba ZRX píše:dneska bude asi motorka hotová trálalá a venku mrzne, trálalá.
ale já si počkám trálalá, protože nemám evidenčku trálalá, a není přihlášená trálalá, asi jsem se zbláznil trálalá
musíš učinit jeden a to ten nejrozhodnější krok, zabalit to tam kde furt sněží a odstěhovat se sem, druhý krok je státi se státním zaměstnancem, to se mi nepodařilo dodnes (vlastně jsem se o to ani nijak nesnažil, upřímně řečeno) a tak hledám menší vzdálenější ostrov (což jistě už všichni víte), kde si postavím načerno menší domek na břehu moře pod košatým platanem (to aby nebyl patrný ze satelitu), fotovoltaiku, pro případ mračna, větrný generátor (když nesvítí sluníčko, fouká vítr), za domkem studnu na vodu, pár rajčat a paprik, pod přísřeškem motorku a je toKankX píše:ja chci taky priplatek za dodrzovani pracovni doby... Colasku, povez jak na to...?
Fanušu, klid, máte tam u vás nezdaněný limit příjmufanuš píše:ty to budeš potřebovat takyMICHALIS TSIOLAS píše:![]()
![]()
![]()
http://www.novinky.cz/ekonomika/193699- ... emier.html
já bych to zvládl, jen je potřeba dvou lidí, jeden drží a druhý vrtá a taky nemám vrtačku a tak počkám na Marka,MARTY píše:nebudes nebudes tralala nebudes...tralala...Marek NEMA CAS TRALALA A SAM TRALALA SI ANI SROUBEK NEPRISROUBES TRALALA BO TO NEUMIS TRALALAKuba ZRX píše:dneska bude asi motorka hotová trálalá a venku mrzne, trálalá.
ale já si počkám trálalá, protože nemám evidenčku trálalá, a není přihlášená trálalá, asi jsem se zbláznil trálalá
dokud Marek tralala nebude mit cas tralala nebudes jezdit vubec tralala...tralala![]()
![]()