Kuba chtěl říct, že z toho dělám zmrzlinu, nu dobrá popřemýšlím co všechno má ještě ZZR 1100 a třeba to doladím

Modlím se abychom to dali

Tak ty ceny +- mě budou velmi zajímat, bo teď tak trošku balancuju, příští týden jdu podepsat překlenovací úvěr na stavebku na domeček, takže celá Fr. se bude odvíjet od toho, jak to vše bude a nebude a pak možná snad i změna práce, takže takže vše je ve hvězdách, ikdyž srdce mé je přesvědčeno, že chci chci chci a chci DVD od Mamky zase srdcovku.....KankX píše:Takze panove, cas pokrocil a my s Martym uz mame pred sebou navrh cesty smerem tam. Je to pojate na 3 etapy, prvni den rychly dalnicni presun, druhy den kochaci poznavaci a treti den zase uprkovy do cile. Ted se dojednava ubytovani v mistech prespani i v cilove destinaci. Az to vse bude pohromade, dame sem presny itinerar vcetne cen a pak uz bude cas zaplatit zalohy...
tak já předpokládám skoro 2 tis tam, skoro 2 zpět, něco pojezdit, tak do 5 tis km = 10 tis za benoš snad i s poplatkama, jídlo si myslím, že se dá udělatt za týden tak kolem trojky, bez velkého vyskakování a zásob z domu samozřejmě, no a ubytko netuším...MARTY píše:muzem zacit pocitat....benzin a naklady zvladne kazdy sam dle svych potreb...ja se pokusim zajistit spani za samozrejme co nejlepsi cenu...i pro mne dulezite...