myslim,ze Honza rikal,ze kdyz si das bacha na zapesti,tak zere min jak Rex..Vsak on Ti to povi..ZRX 1984 píše:5,5 lTo by mě zajímalo...To je prostě nereálný pro takovej motor
ZZR 1400
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...no tak tohle jsem tedy opravdu nikdy nereklmilda píše:myslim,ze Honza rikal,ze kdyz si das bacha na zapesti,tak zere min jak Rex..Vsak on Ti to povi..ZRX 1984 píše:5,5 lTo by mě zajímalo...To je prostě nereálný pro takovej motor

Jo a kdyz uz tady Milda napsal ze zere min nez Rex, tak to opravdu ne... na Rexovi jsem jezdil v prumeru za 5,5l a kochacku za 4,5l/100km. Ale fakt je ze nikdy nejezdim zadnou pilu, se na te motorce vzdy jen tak vezu, kdybych tomu nakladal jak nekteri tak by ta spotreba byla asi podstatne vyssi...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
KankX píše:Ale fakt je ze nikdy nejezdim zadnou pilu, se na te motorce vzdy jen tak vezu, kdybych tomu nakladal jak nekteri tak by ta spotreba byla asi podstatne vyssi...

A mimochodem já na rexovi jezdím jen kochačku a nikdá jsem se nedostal pod 5,7, to jsi z kopce vyřazoval ne????
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ale na kochačku jsem jasně nejlepší jáááZRX 1984 píše:KankX píše:Ale fakt je ze nikdy nejezdim zadnou pilu, se na te motorce vzdy jen tak vezu, kdybych tomu nakladal jak nekteri tak by ta spotreba byla asi podstatne vyssi...![]()
![]()
![]()
![]()
známe své lidi
A mimochodem já na rexovi jezdím jen kochačku a nikdá jsem se nedostal pod 5,7, to jsi z kopce vyřazoval ne????

ZX9R ninja - macíček
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vole, to mi musis ukazat jak se na motorce vyrazuje... to jeste neznamZRX 1984 píše:KankX píše:Ale fakt je ze nikdy nejezdim zadnou pilu, se na te motorce vzdy jen tak vezu, kdybych tomu nakladal jak nekteri tak by ta spotreba byla asi podstatne vyssi...![]()
![]()
![]()
![]()
známe své lidi

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
To já nevím, tak nějakej fígl tam musíš mít, já brzdím, jen když se snažím kohokoliv z tohodle klubu dohnat a poseru před zatáčkouKankX píše:vole, to mi musis ukazat jak se na motorce vyrazuje... to jeste neznamZRX 1984 píše:KankX píše:Ale fakt je ze nikdy nejezdim zadnou pilu, se na te motorce vzdy jen tak vezu, kdybych tomu nakladal jak nekteri tak by ta spotreba byla asi podstatne vyssi...![]()
![]()
![]()
![]()
známe své lidi
A mimochodem já na rexovi jezdím jen kochačku a nikdá jsem se nedostal pod 5,7, to jsi z kopce vyřazoval ne????...jezdim na kochacku a nebrzdim, nejvetsi spotrebu dela brzdeni, to bys mel vedet

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Mousebird
- Babyrider
Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.
Mám ale hlavně dotaz ohledně nového obutí mé ZZR 1400, které mě na jaře čeká. Budu rád za Vaše zkušenosti, případně zjištěné nedostatky u některých značek, které jste na tuhle mašinu dali. Nejsem žádnej pilot, co by jezdil na okruhy, takže mě napada BT - 016, co jezdí kámo na zx-10 a je spokojen. V Moto housu byl malej testík, mě ale spíš zajímají zkušenosti z běžného provozu ( zahřívání, jízda sucho*voda, životnost, atd.)
Díky...
Mám ale hlavně dotaz ohledně nového obutí mé ZZR 1400, které mě na jaře čeká. Budu rád za Vaše zkušenosti, případně zjištěné nedostatky u některých značek, které jste na tuhle mašinu dali. Nejsem žádnej pilot, co by jezdil na okruhy, takže mě napada BT - 016, co jezdí kámo na zx-10 a je spokojen. V Moto housu byl malej testík, mě ale spíš zajímají zkušenosti z běžného provozu ( zahřívání, jízda sucho*voda, životnost, atd.)
Díky...
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.
Díky...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
offiko agent a prodejce roadsmartu KANKXKankX píše:Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.
Díky...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
voleMARTY píše:offiko agent a prodejce roadsmartu KANKXKankX píše:Bridgestony nemam rad... byly original na nove (sice BT014) ale hruza chovani. Pokud nejsi pilot hod na predek i zadek Dunlop RoadSmart a budes spokojenej, s nima se ta motorka ridi jak mala sestka.... a taky dost vydrzej, zalezi na stylu jizdy ale tech 8tis. by jsi na nich dat mohl... verit mi muzes, osobne vyzkouseno, zadne jedna pani povidala...Mousebird píše:Čau chlapi, tak jsem se dnes konečně dostal ke koupi nového čísla Moto house a zdá se, že je o letním výletu rozhodnuto. Popis té B500 je velký magnet.
Díky...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer